Rroba

Ndaj sipas:
Tunik me Valë Ngjyrë e Kaltër e Errët
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë e katër e errët, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj...
Tunik me Valë Ngjyrë Kafe
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë Kafe

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë kafe, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke shfaqur...
Tunik me Valë Ngjyrë Ecru
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë Ecru

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë ecru, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke shfaqur...
Tunik me Valë Ngjyrë Bezhë
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë Bezhë

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë bezhë, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke shfaqur...
Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë e Zezë
I ri

Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë e Zezë

Lek 6,200.00
Prezantimi i këmishës tonë të shkurtër me xhep ngjyrë e zezë - mishërimi i rehatisë dhe stilit për veshjen e përditshme. Kjo pjesë e gjithanshme përmban një përshtatje të relaksuar,...
Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë e Kaltër e Errët
I ri

Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 6,200.00
Prezantimi i këmishës tonë të shkurtër me xhep ngjyrë e katër e errët - mishërimi i rehatisë dhe stilit për veshjen e përditshme. Kjo pjesë e gjithanshme përmban një përshtatje...
Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë Bezhë
I ri

Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë Bezhë

Lek 6,200.00
Prezantimi i këmishës tonë të shkurtër me xhep ngjyrë bezhë - mishërimi i rehatisë dhe stilit për veshjen e përditshme. Kjo pjesë e gjithanshme përmban një përshtatje të relaksuar, e...
Triko Piqué e Thurur Ngjyrë Guri
I ri

Triko Piqué e Thurur Ngjyrë Guri

Lek 6,900.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur ngjyrë guri – një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër e rehatshme,...
Triko Piqué e Thurur e Zezë
I ri

Triko Piqué e Thurur e Zezë

Lek 6,900.00Lek 5,700.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur të zezë – një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër e rehatshme,...
Triko Piqué e Thurur Ecru
I ri

Triko Piqué e Thurur Ecru

Lek 6,900.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur ecru – një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër e rehatshme, falë...
Introducing the Camel Pique Plain Cardigan, a versatile wardrobe essential. Crafted from high-quality pique fabric in classic camel, this cardigan offers comfort and timeless style. Perfect for layering year-round, it effortlessly enhances any outfit, whether casual or professional. Add this essential piece to your collection for versatile, refined elegance.
I ri

Triko Piqué e Thurur Ngjyrë Deve

Lek 5,700.00 – Lek 6,900.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur ngjyrë deve– një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër e rehatshme, falë...
Pantallona Lëkure Kafe në Formë Karrote
I ri

Pantallona Lëkure Kafe në Formë Karrote

Lek 7,800.00
Ju prezantojmë pantallonat tona lëkurë kafe në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe, këto pantallona mburren me një...
Pantallona Lëkure të Zeza në Formë Karrote
I ri

Pantallona Lëkure të Zeza në Formë Karrote

Lek 7,800.00
Ju prezantojmë pantallonat tona lëkurë të zeza në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe, këto pantallona mburren me...
Pantallona Lëkure Ecru në Formë Karrote
I ri

Pantallona Lëkure Ecru në Formë Karrote

Lek 7,800.00
Ju prezantojmë pantallonat tona lëkurë ecru në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe, këto pantallona mburren me një...
Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë e Zezë
I ri

Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë e Zezë

Lek 8,100.00
Prezantimi i fundit tonë të gjerë voluminoz ngjyrë e zezë – një përzierje perfekte e stilit dhe komoditetit. Ky fund i gjithanshëm është krijuar për të rritur elegancën tuaj me...
Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë Kafe
I ri

Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë Kafe

Lek 8,100.00
Prezantimi i fundit tonë të gjerë voluminoz ngjyrë kafe – një përzierje perfekte e stilit dhe komoditetit. Ky fund i gjithanshëm është krijuar për të rritur elegancën tuaj me veçoritë...
Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë Deve
I ri

Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë Deve

Lek 8,100.00
Prezantimi i fundit tonë të gjerë voluminoz ngjyrë deve – një përzierje perfekte e stilit dhe komoditetit. Ky fund i gjithanshëm është krijuar për të rritur elegancën tuaj me veçoritë...
Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë e Zezë
I ri

Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë e Zezë

Lek 27,000.00
Ju prezantojmë pallton tonë kashmiri me xhepa ngjyrë e zezë, një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit. Kjo pallto përmban një përshtatje të relaksuar që nuk bën kompromis me...
Introducing the Brown Loose Pocketed Cashmere Coat, a luxurious addition to your winter wardrobe. Crafted from premium cashmere, this coat combines warmth with style, featuring a loose fit and practical pockets. The rich brown hue adds sophistication to any ensemble, making it ideal for both casual outings and formal occasions. Elevate your cold-weather look with this essential piece that offers both comfort and timeless elegance.
I ri

Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Kafe

Lek 27,000.00
Ju prezantojmë pallton tonë kashmiri me xhepa ngjyrë kafe, një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit. Kjo pallto përmban një përshtatje të relaksuar që nuk bën kompromis me stilin....
Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Bezhë
I ri

Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Bezhë

Lek 27,000.00
Ju prezantojmë pallton tonë kashmiri me xhepa ngjyrë bezhë, një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit. Kjo pallto përmban një përshtatje të relaksuar që nuk bën kompromis me stilin....
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Zezë
I ri

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Zezë

Lek 8,800.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë e zezë - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur parasysh komoditetin,...
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Kaltër e Errët
I ri

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 8,800.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë e kaltër e errët - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur...
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Kafe
I ri

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Kafe

Lek 8,800.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë kafe - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur parasysh komoditetin, duke...
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Deve
I ri

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Deve

Lek 8,800.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë deve - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur parasysh komoditetin, duke...

Mirësevini në Bonbona.al - Destinacioni Juaj Kryesor per Veshje per Femra, Aksesore dhe Trendet më të Fundit në Modë për të Plotësuar Stilin Tuaj të Jetesës!

Veshje, Bukuri, dhe Kujdes Shëndetësor per Femra - Gjeni Online Në Bonbona.al

Shfletoni një botë të modës, bukurisë dhe shëndetit në Bonbona.al, platforma juaj e preferuar për të eksploruar veshjet dhe produktet e kujdesit të jetës. Gjej një gamë të gjerë marka rrobash, duke filluar nga ato të eleganta e deri te ato të stilizuara dhe të moderuara. Përveç fustaneve, fundeve, pantallonave dhe xhinseve, gjeni gjithashtu pallto për femra dhe aksesore të fundit të modës. Bonbona.al sjell një gamë të gjerë të produkteve, të cilat janë dizajnuar për të përmbushur nevojat tuaja të përditshme dhe për të përmirësuar bukurinë dhe mirëqenien tuaj. Eksploroni arikujt tonë të trendit dhe merrni produktet e reja dhe inovative për të shtuar një ndriçim të ri në pamjen dhe shëndetin tuaj. Ne besojmë se çdo grua duhet të ndjehet e bukur dhe e shëndetshme, kështu që kemi krijuar një platformë online ku mund të gjeni veshje të përditshme që do t'ju frymëzojnë dhe do t'ju japin një shpërblim të ri për stilin tuaj.

Zbuloni Koleksionin Tonë të Gjerë të Veshjeve per Femra - Gjeni Stilin Tuaj në Bonbona.al

Eksploroni gamën tonë të gjërë të rrobave dhe aksesoreve të përshtatura për të përmbushur çdo stil dhe rast. Nëse kërkoni fustane elegante, fustane për dasma, fustane të shkurtër, funde për femra, veshje modeste, rroba klasike, rroba të përditshme, xhinse për femra, pantallona zyrtare, pantallona të shkurtra, pallto, pardesy për femra luksoze ose xhaketa të bukura, ne kemi diçka për të gjithë, nga marka të ndryshme. Blejini zgjedhjen tonë të kuruar të:

Rroba për Femra: Nga veshje klasike në fustana elegant me ngjyra të ndryshme dhe deri te këmishat dhe fundet vintage, gjeni pjesën perfekte për të ndezur garderobën tuaj me stil, modë, dhe shkëlqim.

Aksesore për Femra: Përfundo stilin tënd me gamën tonë të madhe aksesore elegant, përfshirë canta për festa, çanta pune, çanta për plazh dhe çanta luksoze, aksesore rripa, doreza, aksesore për flokë shumë të tjera për të plotësuar pamjen tuaj me shkëlqim dhe unikatë.

Moda Modeste Islame: Zbuloni një gamë të ndryshme të stilit modest të përshtatshme për vajza të reja, duke përfshirë veshje islame ndër tyre fustana të bukur modest, funde, kemisha elegante, shalë dhe shamia koke sidhe çanta të veçanta për të plotësuar garderobën tuaj me stil dhe elegancë.

Oferta Speciale: Gjeni Zbritje të Mëdha dhe Avantazhe Ekskluzive per Blerjet Online në Bonbona.al

Në Bonbona.al, ne vlerësojmë nevojat tuaja për modë të përballueshme dhe cilësi të lartë. Për këtë arsye, kemi përgatitur një gamë të gjerë ofertash dhe zbritjesh, duke përfshirë oferte sezonale, si ato oferta dimërore dhe oferta verore, zbritjet e veçanta për festat e fundvitit, dhe promovime ekskluzive për cdo anëtarë të faqes tonë. Përdorni këto mundësi për të blerë produktet e dëshiruara me çmime të pershtatshme dhe për të përfituar avantazhe të veçanta, duke bërë kështu eksperiencën tuaj e blerjes edhe më të kënaqshme.

Bonbona.al: Destinacioni Juaj per Modën dhe Trendet e Fundit në Fashion

Blerja me besim në Bonbona.al është e garantuar të sjellë produkte me cilësi të lartë nga brende dhe dizajnues të njohur. Ne krenohemi me një gamë të pasur të brendeve si Ipekyol, Bag to Bag, Mees, Machka, Aybikestil, Nisan, Adl dhe Dilvin. Këto brende të njohura ofrojnë një kombinim të shkëlqyeshëm të stilizimeve elegante dhe modeste, me dizajn të cilësisë së lartë dhe me vëmende të veçantë kushtuar tek veshje për femra duke dhënë një përvojë unike blerjeje për klientët tanë.

Në anën tjetër, ndërsa markat ndërkombëtare si Shein, Zara, H&M, Bershka, Mango, Lindex dhe Vero Moda me platformat e tyre si Shein Albania, Zara Albania, H&M Albania, Bershka Albania, Mango Albania dhe Lindex Albania, janë të njohura për trendet e tyre të modës globale, brendet tona shquhen për një ndjenjë autentike të dizajnit dhe një lidhje të ngushtë me kulturën popullore, veshje popullore tiranase për femra sidhe traditat vendase. Për klientet tona, ky është një avantazh i vërtetë, duke u dhënë mundësinë për të blerë produkte unike dhe të rralla që nuk gjenden lehtësisht në tregun e modës globale. Shfletoni koleksionin tonë dhe përdorni avantazhin e këtij destinacioni të besuar për të kapur trendet e fundit në modë.

Bukuria dhe Shëndeti për Gratë: Gjeni Esencialët e Modës dhe Kujdesit të Shëndetit në Bonbona.al

Përveç modës, ne gjithashtu ofrojmë një zgjedhje të gjerë të produkteve të bukurisë dhe shëndetit për të ndihmuar gratë te rutina e tyre që të duken dhe të ndihen mirë. Nga produktet themelore të kujdesit të lëkurës deri te veglat për kujdesin e trupit, ne kemi gjithçka që ju nevojitet për të përmirësuar mirqenjen tuaj. Gjejini zgjidhjen për rutinën tuaj të bukurisë dhe shëndetit duke filluar nga derma roller, furçë silikoni për fytyrën, pajisje për pastrimin dhe masazhin e fytyrës, rul akulli, pajisje për bukurinë e qafës, heqës të pikave të zeza dhe shumë të tjera. Po ashtu, në përputhje me kërkesat e të ndenjurit në shtëpi, ofrojmë edhe mjete për manikyr të thonjve, duke përfshirë sete thonj me manikyr xhel, thonj me tipsa për fëmijë dhe ndricues elektrik. Ne kemi gjithçka që ju nevojitet për të arritur bukurinë dhe shëndetin e dëshiruar.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë këshilla bukurie, duke përfshirë rekomandime për cilat produkte për thonj janë në trend, sugjerime për rutinën e fytyres, ose nëse synoni që shëndeti fizik i juaj të jetë top, këtu tek ne gjeni strategjitë për ta ruajtur atë, poashtu gjeni edhe ide për thonj me xhel, sugjerime për kombinime veshjesh dhe thonj për festat e fundvitit, dhe cilat thonj për vajza janë më të bukura dhe në trend. Këto këshilla të përshtatshme përmbushin nevojat tuaja dhe ju ndihmojnë të arrini bukurinë dhe shëndetin e dëshiruar. 

Blerja online: Zgjidhja e përsosur për blerje të rehatshme, kudo dhe në çdo kohë

Me Bonbona.al, blerja për produkte të modës dhe stilit të jetës nuk ka qenë kurrë më e lehtë. Thjesht shfletoni faqen tonë, vendosni porosinë tuaj, dhe shijoni dorëzimin e shpejtë dhe të lehtë drejt derës së shtëpisë tuaj. Pa marrë parasysh nëse jeni duke blerë për veten tuaj ose duke kërkuar dhuratën perfekte, ne jemi këtu për të bërë eksperiencën tuaj të blerjes të këndshme dhe pa problem. Kliko tani dhe bli online veshje për femra.

Kënaquni me Modën dhe Stilin në Bonbona.al: Destinacioni Juaj per Blerje Online të Modave

Bashkohuni me ne në një udhëtim të stilit, bukurisë, dhe shprehjes së vetvetes. Blini tani dhe zbuloni pse Bonbona.al është destinacioni i fundit për gra të modës, duke ofruar një gamë të gjerë veshje për femra dhe veshje per vajza. Qoftëse kërkon fustane për femra, fustane për gra, ose thjesht dëshiron një fustan elegant, fustan modest, pantallona për femra, dhe shumë të tjera, të gjitha mund t'i gjeni tek ne. Po ashtu, nëse je në kërkim të produkteve specifike për rutinën e fytyrës ose shëndetin, në platformën tonë ju e gjeni kurdoher. Rroba elegant, rroba modest, veshje islame online, veshje për dasma, veshje verore për femra, veshje popullore, veshje për vajza të reja, veshje për vajza të bukura, i gjeni vetëm tek Bonbona.al. Për çdo pyetje, mos hezitoni të na kontaktoni përmes telefoni.