Pyetjet më të shpeshta

Përshëndetje! Si mund të të ndihmojmë?

Këtu janë përgjigjet për të gjitha pyetjet e zakonshme

Porositë

Në çfarë monedhe janë porositë?

Çmimet tregohen dhe tarifohen në LEK.

Monedha përcaktohet nga rajoni jot i transportit dhe faqja ku je. Prandaj, të lutemi sigurohu që je në faqen e duhur duke kontrolluar përzgjedhësin e rajonit të transportit që është në menynë në të djathtë.

Cili është statusi i porosisë sime?

Pasi porosia jote të jetë dërguar nga magazina jonë, do të marrësh një email me një numër gjurmimi. Të lutemi përdor këtë për të ndjekur tranzitin dhe për të parë statusin e porosisë tënd.

A mund ta ndryshoj apo anuloj porosinë time pasi ta kem vendosur?

Jo, ne nuk mund të anulojmë ose të bëjmë ndonjë ndryshim në porosinë tënd pasi të jetë vendosur dhe konfirmuar. Prandaj, kërkojmë të kontrollosh dy herë të dhënat e tua përpara se të bësh porosinë tënd.

A mund të ndryshoj kontaktin dhe informacionin e transportit në porosinë time pasi ta kem vendosur atë?

Jo, ne nuk mund të bëjmë asnjë ndryshim në porosinë tënd pasi të jetë vendosur dhe konfirmuar. Prandaj, të kërkojmë të kontrollosh dy herë të dhënat e tua përpara se të bësh porosinë tënd.

Unë nuk kam marrë një konfirmim porosie - e keni marrë porosinë time?

Ne dërgojmë gjithmonë konfirmimin e porosisë dhe konfirmimin e dorëzimit në adresën e postës elektronike që ke specifikuar gjatë porosisë. Kontrollo dy herë që emailet tona të mos përfundojnë në postën tënd të padëshiruar ose në kutinë e postës sociale (disa shërbime të postës elektronike ndonjëherë mendojnë se është gabimisht një gazetë).

Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

Kam marrë një faturë / paratë janë tërhequr nga llogaria ime - por nuk mund të gjej konfirmimin e porosisë sime

Nëse ke zgjedhur pagesën me faturë, ti e bën pagesën përpara se paketa të largohet nga magazina jonë. Paratë mbahen në llogarinë tënd në lidhje me blerjen tënd në faqen tonë, por vetëm kur porosia ka një numër përcjellës, një porosi dërgohet në bankën tënd që paratë të tërhiqen. Mund të duhen 1-2 ditë derisa paratë të tërhiqen përfundimisht nga llogaria.

Ne gjithmonë dërgojmë një konfirmim porosie në adresën e emailit që ke futur kur bën porosinë. Kontrollo dy herë që konfirmimi të mos ketë përfunduar në postën tënd të padëshiruar ose në kutinë e postës sociale (disa shërbime të postës elektronike ndonjëherë gabimisht mendojnë se është një gazetë).

Nuk more përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

Porosia ime është dorëzuar, por nuk mund ta gjej.

Nëse nuk mund ta gjesh paketën tënd, ne të rekomandojmë që fillimisht të kontaktosh kompaninë e transportit për të kërkuar një vërtetim të dorëzimit, si dhe të pyesish fqinjët/shoqet e shtëpisë nëse e kanë mbajtur paketën në emrin tënd.

Nëse ende nuk mund ta gjesh paketën tënd, ne jemi të lumtur të të ndihmojmë më tej. Të lutemi dërgo një email ekipit tonë të shërbimit të klientit në kontakt@bonbona.al. Ne gjithmonë rekomandojmë klientët tanë të nënshkruajnë për dorëzimin e paketës së tyre.

Pagesa

Nga cilat mënyra të ndryshme pagese mund të zgjedh?

Kur je duke blerë me ne, mund të zgjedish nga opsionet e mëposhtme:

  • Shërbimi me para në dorëzim
  • Transfer bankar - Faturë
  • Master Card, Visa, Maestro
  • PayPal
Si mund ta marr faturën time?

Ti mund ta shkarkosh faturën tënd direkt nga faqja jonë. Ti mund ta gjesh faturën në fund të faqes së pagesës. Sapo të paguash faturën, produkti jot do të dërgohet nga magazina jonë.

Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

Nuk mund ta shkarkoj faturën time

Nëse nuk je në gjendje të shkarkosh faturën tënd, na kontakto në kontakt@bonbona.al dhe ne do të dërgojmë një faturë të re në adresën tënd të emailit.

Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

Porosia ime nuk ka ardhur ende, pse i keni tërhequr tashmë paratë?

Kur bën një porosi, paratë tërhiqen nga ne. Pasi na janë tërhequr paratë, ne e paketojmë porosinë dhe ia dorëzojmë agjentit të TNT Albania. Ti do të marrësh një numër gjurmues nga ne. Kjo zakonisht zgjat 1-2 ditë. Megjithatë, ndonjëherë ka vonesa që do të thotë se paketa nuk arrin për arsye të ndryshme, edhe pse pagesa është kryer. Më pas duhet të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë.

Aty qëndron se porosia po përpunohet, por unë tashmë e kam marrë porosinë time

Për arsye të ndryshme teknike mund të ndodhë që të ketë probleme me përditësimin e sistemit të pagesave. Më pas kontakto shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndjekim këtë çështje dhe do të ndihmojmë me një përditësim.

Dorëzimi

Nuk mund ta gjej vendin tim kur bëj blerje

Për momentin, ti je në faqen shqiptare. Nëse nuk jeton në Shqipëri, të lutemi gje përzgjedhësin e rajonit të transportit.

Në kompjuterin tënd – Në këndin e sipërm djathtas, do të gjesh përzgjedhësin tonë të rajonit të transportit. Arsyeja për opsionet e ndryshme janë për transportin, taksat, etj.

Nga dërgoni?

Dërgojmë nga magazina jonë që ndodhet në Tiranë.

Çfarë opsionesh transporti ofroni?

Ne ofrojmë opsionin e mëposhtëm të korrierit dhe transportit:

  • TNT Albania
Sa kushton transporti?

Ne ofrojmë transport falas për të gjitha porositë mbi 5000 LEK. Nëse nuk e kalo këtë shumë, kostoja e transportit dhe opsionet e tua do të shfaqen në arkë.

Kur do të dërgohet porosia ime?

Nëse dëshiron që paketa jote të dërgohet në të njëjtën ditë nga magazina jonë, ky afat vlen për kohën kur duhet ta kishe bërë porosinë tënd më së voni:

TNT Albania në orën 14.00

Të lutemi vër re se produktet tona të personalizuara kanë një kohë më të gjatë të dorëzimit një ditë.

Nuk ke marrë një përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

Sa kohë do të duhet që porosia ime të arrijë?

Dorëzimi i porosisë tënd do të zgjasë nga 1 deri në 14 ditë të punës, në varësi të opsionit të transportit që ke zgjedhur në shportë. Mund të shohësh sa ditë është parashikuar që dorëzimi të zgjasë në shportë, para se të vendosish porosinë tënd.

A mund ta gjurmoj porosinë time?

Po, të gjitha dërgesat tona janë të gjurmueshme dhe ti mund ta ndjekësh porosinë tënd online! Në konfirmimin e dorëzimit që merr me e-mail, do të gjesh një lidhje për të ndjekur dërgesën tënd me TNT Albania dhe gjithashtu është numri i paketës tënd.

Duke qenë se disa porosi mund të ndahen në më shumë se 1 paketë, të rekomandojmë që të kontrollosh me kujdes nën "Gjurmo paketën tënd" për të parë nëse porosia përmban numra të shumtë gjurmues.

Nuk more përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

Kam marrë produkte të gabuara - a keni dërguar paketën e gabuar?

Nuk ke marrë atë çfarë ke porositur, edhe pse emri jot është në paketë? Atëherë, ka pasur ndoshta një gabim në magazinën tonë dhe na vjen keq për atë që ndodhi! Të lutemi na kontakto në kontakt@bonbona.al për të raportuar se ke marrë porosinë e gabuar. Ne do të të dërgojmë, natyrisht, një paketë të re me përmbajtjen e saktë sa më shpejt të jetë e mundur. Kur raporton rastin tënd, dëshirojmë që të bashkëngjitish foto të përmbajtjes së paketës që more, për të mundësuar procesimin e çështjes sa më pa problem. Të lutemi të kesh parasysh që duhet të jepësh numrin tënd dhe adresën e email-it të njëjtë që ke përdorur kur ke bërë porosinë tënd.

A nuk ke marrë një përgjigje për pyetjen tënd? Je e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

Po nëse porosia ime nuk ka arritur?

Nëse porosia jote nuk ka arritur, të lutemi kontrollo numrin tënd të ndjekjes në emailin e konfirmimit të dërgesës që tu dërgua ty. Nëse ende nuk mund ta lokalizosh porosinë tënd, të lutemi dërgo email tek ne në kontakt kontakt@bonbona.al dhe do të jemi të lumtur të të ndihmojmë.

Porosia ime ende nuk ka arritur - kur do të dorëzohet?

Ende nuk ke marrë paketën tënd, edhe pse kanë kaluar 14 ditë? Në disa raste, në mënyrë të befasishme, ka vonesa dhe ne përpiqemi të zgjidhim ato sa më shpejt dhe sa më pa problem. Ne kuptojmë nëse je e/i pasabër dhe po pyet ç'farë ndodhi me porosinë tim! Fillo duke ndjekur paketën tënd për të parë nëse TNT Albania ka informacion mbi vendndodhjen e saj.

Kontakto shërbimin ndaj klientit nëse nuk mund të gjesh konfirmimin tënd të porosisë me numrin e paketës, nëse nuk ka informacion për ndjekjen e dërgesës tënd, ose nëse diçka në informacionin e ndjekjes nuk duket e drejtë.

Paketa ime është dërguar, por duket se nuk është me TNT Albania.

Na kontakto ne tek shërbimin ndaj klientit dhe trego emrin dhe numrin tënd të telefonit, dhe ne do të hetojmë shpejt se si është gjithçka, dhe mund të kërkojmë paketën nga TNT Albania.

Si dorëzohet porosia ime?

Në arkë, ne të informojmë se dërgesa jote do të bëhet në shtëpi nëpërmjet agjentit të TNT Albania. Koha jonë e rregullt e dorëzimit është 1-14 ditë dhe është e vlefshme vetëm kur dërgesa jote është me ngarkesë. Mënyra e dorëzimit e dhënë në arkë është ajo që zbatohet.

Nuk more përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

A ofroni dërgesë në shtëpi?

Sigurisht! Ne ofrojmë dërgesë në shtëpi me TNT Albania.

Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

Nuk kam marrë një njoftim, a mund ta marr ende paketën time?

Nëse, kundër gjasave, nuk ke marrë një njoftim me SMS ose email nga TNT Albania, por mund të shohës përmes ndjekjes se paketa ka arritur në adresën tënd, kontakto shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë.

Nuk kam kohë të marr paketën time, a mund ta zgjas kohën në agjent?

Kontakto shërbimin ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë të zgjasish kohën që paketa mbetet me agjentin.

Unë kam marrë një mesazh për një dërgesë, por nuk kam porositur asgjë nga ju

Kjo mund të jetë për shkak të disa arsyeve të ndryshme. Ose mund të jetë që dikush që njeh ka porositur një dhuratë për ty, ose mund të jetë për shkak se dikush ka futur aksidentalisht numrin e gabuar të telefonit kur ka porositur, në mënyrë që njoftimi të ka ardhur në vend të klientit. Për sa kohë që ke marrë vetëm një njoftim (dhe jo një kërkesë për pagesë), është mirë të merrësh paketën, pasi mund të jetë një dhuratë për ty. Nëse ndihesh ende e/i pasigurt, je gjithmonë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin e klientit dhe ne do të kontrollojmë nëse paketa të është dërguar ose nëse duket se dikush ka futur numrin e gabuar të telefonit.

Pakoja ime duket se peshon shumë pak, a është e gjithë porosia?

Ndonjëherë na duhet të ndajmë një porosi në disa pako. Për shembull, mund të jetë për shkak se një nga produktet që ke porositur peshon shumë ose ka volum të madh. Pastaj pjesa tjetër e produkteve që ke porositur do të dërgohen në një paketë.

Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

Kthime dhe Shkëmbime

Unë dua të bëj një kthim. Cila është politika juaj e kthimit?
  • Artikujt duhet të kthehen brenda 7 ditëve pune nga marrja e paketës. Artikujt e kthyer duhet të jenë të papërdorura me etiketat e sigurisë dhe të padëmtuara brenda paketimit origjinal për t'u kualifikuar për kthim. Artikujt e përdorur, të dëmtuar, të ndotur ose të ndryshuar në çfarëdo mënyre, mund të refuzohen dhe t'i kthehen klientit.
  • Për të bërë një kthim, së pari njofto se dëshiron të bësh një kthim në faqen tonë të kthimit. Në faqen e kthimit, të lutemi plotëso formularin e kthimit. Në formularin e dhënë, do të të duhet të shkruaash emrin dhe adresën tënd të emailit, por gjithashtu të përshkruash arsyen pse dëshiro të kthesh produktin(ët). Kur të ke dorëzuar formularin tënd të kthimit, ne do të dërgojmë me email udhëzimet e transponrtit në një email të veçantë.
  • Pasi të marrim artikullin tënd të kthyer në magazinën tonë, ne kryejmë një kontroll të plotë  të cilësisë për të siguruar gjendjen e artikullit. Sapo artikulli të ketë mbërritur dhe të kalojë kontrollin tonë të cilësisë, ne përpunojmë menjëherë porosinë tuaj të shkëmbimit. Kjo siguron që ju të merrni artikullin tuaj të dëshiruar në kohën e duhur, duke ju lejuar të shijoni blerjen tuaj të re sa më shpejt të jetë e mundur. Ju lutemi vini re se do të merrni një e-mail me një lidhje përcjellëse sapo të dërgohet porosia juaj e shkëmbimit.
  • Ju lutemi vini re se rimbursimet do të bëhen në mënyrën origjinale të pagesës dhe se kostoja e transportit për kthim është 280 LEK.
Sa kushton për të bërë një kthim?

Të lutemi vër re se ti si klient je përgjegjës për tarifat e transportit të kthimit nëse ndryshon mendje brenda 1 ditë nga marrja e porosisë tënd. Kostoja e kthimit të dërgesës është 280 LEK. Por nëse e verifikon produktin në prani të dorëzimit dhe refuzon porosinë, atëherë nuk je përgjegjës për tarifën e ngarkesës.

Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojm

A mund të bëj një kthim edhe nëse kam hapur paketën?

Nëse nuk je e kënaqur me blerjen tënd, mund ta kthesh lehtësisht produktin brenda 7 ditëve nga marrja e porosisë. Të lutemi, megjithatë, ke parasysh se paketimi duhet të hapet në mënyrë që të mund të testoni produktin, ne duam që dëmtimi i paketimit të jetë sa më minimal. Nëse produkti është i dëmtuar, ne kemi të drejtë të vlerësojmë se sa është ulur vlera e shitjes dhe ta zbresim këtë shumë nga rimbursimi. Produktet që nuk mund të kthehen pas prishjes së ambalazhit janë: produkte intime, produkte higjienike, të brendshme, produkte ku është thyer vula nga konsumatori, kufje, produkte kozmetike etj. Kthimi zgjat 14 ditë për t'u përpunuar.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Ku duhet ta dërgoj kthimin tim?

Nëse e ke regjistruar rastin tënd në faqen e kthimit, adresa e kthimit është tashmë në shënimin e transportit. Ne do të organizojmë një dërgesë kthimi me agjentin e TNT Albania.

Nuk keni marrë përgjigje për pyetjen tuaj? Jeni shumë të mirëpritur të kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do t'ju ndihmojmë!

Sa kohë duhet që kthimi im të përpunohet?

Nga momenti kur raporton rastin tënd, ke 7 ditë kohë për ta kthyer produktin. Dërgoje produktin të paketuar mirë në kutinë origjinale me paketimin e jashtëm. Nëse e dërgon produktin 1 ditë më vonë pasi ke marrë porosinë, ti si klient je përgjegjës për transportin e kthimit, i cili në këtë rast kushton 280 LEK. Ti duhet të jesh në gjendje të vërtetosh se e ke dërguar produktin sipas kërkesës, kështu që gjithmonë kërko një faturë nga agjenti. Ne do të ti kthejmë paratë brenda 14 ditëve në rast anulimi në rast vonese dhe ankese.

Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

Kam paguar faturën për një artikull që dua ta kthej, çfarë ndodh tani?

Mos u shqetëso nëse ke bërë pagesën, por ende dëshiron ta kthesh produktin!

Ne trajtojmë kthimin dhe lëshojmë një rimbursim brenda 14 ditëve.
Nëse ke zgjedhur pagesën e faturës si metodën tënd të pagesës, ne do të bëjmë rimbursimin në llogarinë e saktë nga e cila ke paguar për porosinë.

Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

Si do të më kthehen paratë?

Ne trajtojmë kthimin dhe lëshojmë një rimbursim brenda 14 ditëve.
1. Nëse ke zgjedhur të paguash me faturë, ne do të kryejmë rimbursimin pikërisht në llogarinë nga e cila ke bërë pagesën e porosisë.
2. Nëse ke bërë pagesën në momentin që ke marrë porosinë, paratë do të të kthehen brenda 1-3 ditëve nga kurieri.

Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

A mund ta ndërroj porosinë/madhësinë time?

Po, mund ta ndërrosh artikullin tënd në një madhësi ose ngjyrë tjetër, nëse është në magazinë. Nëse madhësia që kërkon është jashtë stokut, të lutemi bëj një kthim.

A ofroni shkëmbime falas?

Po, ne ofrojmë një (1) shkëmbim falas për porosi.

Kur e marr artikullin tim të këmbimit?

Pasi të marrim artikullin tënd të kthyer në magazinën tonë, ne kryejmë një kontroll të plotë të kontrollit të cilësisë për të siguruar gjendjen e tij. Sapo artikulli të ketë mbërritur dhe të kalojë kontrollin tonë të cilësisë, ne përpunojmë menjëherë porosinë tënd të shkëmbimit. Kjo siguron që ti të marrësh artikullin tënd të dëshiruar në kohën e duhur, duke të lejuar të shijosh blerjen tënd të re sa më shpejt të jetë e mundur.

Të lutemi vër re se do të marrësh një e-mail me një lidhje përcjellëse sapo të dërgohet porosia jote e shkëmbimit.

A i rimbursoni shpenzimet e transportit?

Jo, ne nuk kthejmë kostot e transportit. Tarifa e transportit e ngarkuar gjatë pagesës në momentin e kontrollit mbulon transportin dhe menaxhimin e kompanisë transportuese. Prandaj, këto shpenzime nuk mund të kthehen.

Ankesat

Produkti është i prishur, si mund të bëj një ankesë?

Nëse artikulli jot është dëmtuar ose thyer, të lutemi fillo një ankesë duke plotësuar formularin. Në mënyrë që rasti jot të përpunohet shpejt dhe me efikasitet, kërkojmë që të plotësosh formularin sa më të plotë dhe të detajuar. Ne gjithashtu e vlerësojmë nëse do të dërgoje foto të produktit.

Të lutemi vër re se procesi i ankesave nuk përfshin opsionin për të shkëmbyer një artikull.
Sipas ligjit, mallrat duhet të reklamohen brenda asaj që quhet 'kohë e arsyeshme' pasi të jetë zbuluar defekti. Ne gjithmonë rekomandojmë që të reklamosh një artikull të pasaktë ose të dëmtuar sa më shpejt të jetë e mundur.

 Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

A marr një artikull të ri apo paratë në rast ankese?

Kur regjistron ankesën tënd këtu, ti ke mundësinë të zgjidhësh nëse dëshiron një produkt të ri apo paratë e tua të kthehen.

Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

A duhet ta kthej produktin për të cilin jam ankuar?

Kur të kesh regjistruar ankesën tënd, do të marrësh informacion nëse produkti i prishur duhet të na kthehet menjëherë ose nëse duhet të presish derisa të të kontaktojmë. Nëse do ta kthesh produktin drejtpërdrejt, do të marrësh një fletë transporti kthimi dhe informacion se si ta bësh këtë në lidhje me regjistrimin e ankesës tënd. Të lutemi dërgo një foto/video të gabimeve.

Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

Nuk kam një faturë, a mund ta përdor akoma garancinë?

Nëse e ke një faturë, procesi i garancisë bëhet më i thjeshtë, por kuptojmë që faturat mund të humbasin ose dëmbohen ndonjëherë. Në rastet e tilla, ende kemi mundësi të nderojmë garancinë nëse furnizon një dëshmi tjetër të blerjes ose informacion tjetër të rëndësishëm. Të lutemi kontakto shërbimin tonë ndaj klientit, dhe ata do të ndihmojnë të eksplorosh mundësitë e tua dhe të përcaktosh mënyrën më të mirë për të vazhduar.

A kushton ndonjë gjë për të kthyer një artikull të reklamuar?

Jo, ne paguajmë transportin e kthimit në rast kthimi për shkak të një ankese.

Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

Sa kohë është periudha juaj e garancisë?

Ti ke një garanci 2 javë për të gjitha produktet.

 Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

A vlen garancia nëse e kam hapur paketën?

Ti ke të drejtë të hapish paketimin për të kontrolluar nëse produkti funksionon, kjo nuk ndikon në garancinë.

Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!

Po sikur të mos pajtohemi?

Në rast mosmarrëveshjeje, është politika jonë të ndjekim rekomandimet e Bordit të Përgjithshëm të Ankesave. Në rast të një mosmarrëveshjeje kombëtare, ne i referohemi kryesisht Bordit të Përgjithshëm të Ankesave.

Nuk ke marrë përgjigje për pyetjen tënd? Je shumë e/i mirëpritur të kontaktosh shërbimin tonë ndaj klientit dhe ne do të ndihmojmë!