NA LERË NJË LINE

INFORMACION KONTAKT

Na pëlqen të dëgjojmë nga ju për shërbimin tonë ndaj klientit, mallrat, faqen e internetit ose çdo temë që dëshironi të ndani me ne. Komentet dhe sugjerimet tuaja do të vlerësohen. Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm.

Rr. "Barrikadave", 9-Katëshet, Godina 2, Hyrja 1, Apartamenti 12, 1001 Tiranë, Albania

+355 (0) 44 537 787 / +355 (0) 69 382 3 726

kontakt@bonbona.al

Çdo ditë 8:00-16:00