Rreth nesh

Ndiq pasionin tënd dhe suksesi do të të ndjekë

Bonbona - Një përrallë e stilit, cilësisë dhe fuqizimit të femrës

Bonbona u themelua në vitin 2021 me një pasion dhe një qëllim të qartë: t'u ofrojë grave veshje dhe produkte bukurie të një cilësie të pashoqe për çdo moment të jetës. Udhëtimi ynë filloi me një depërtim të thjeshtë: kishte mungesë produktesh që ndërthurnin pa probleme dizajnin minimalist me elegancën e pashoqe. Ne nuk donim të ishim thjesht një dyqan mode; ne synuam të ishim një burim frymëzimi dhe një katalizator për besimin tek femrat për të shprehur stilin e tyre unik.

Në kërkimin tonë për më të mirën, ne zbuluam potencialin e jashtëzakonshëm të modës dhe markave turke. Nëpërmjet bashkëpunimeve me këto marka, tani kemi mundësinë të ofrojmë veshje dhe produkte bukurie jo vetëm me stil, por edhe të mbushura me kujdesin për cilësinë që përshkon çdo detaj. Bonbona përpiqet që çdo grua që vesh produktet tona të ndihet e veçantë dhe e sigurt në vetvete, e gatshme për të shprehur stilin dhe personalitetin e saj.

NËSE DËSHIRON TË NA KONTAKTOSH

Nëse ke ndonjë pyetje, je e/i mirëpritur të na kontaktosh:

E-mail
Për pyetje rreth produkteve, porosive, ankesave, etj.: kontakt@bonbona.al
Për çështje të tjera, jo shërbimi ndaj klientit: info@bonbona.al

Adresa postale
Rr. Kongresi Manastirit, Kompleksi ASL, Porcelan
1001 Tiranë, Shqipëri

Telefoni
+355 (0) 44 537 787
+355 (0) 69 382 3 726