Xhinse

Ndaj sipas:
Xhinse Slouchy të Bardha

Xhinse Slouchy të Bardha

Lek 5,100.00
Ngritni stilin tuaj të rastit me xhinset tona të modës të bardha me efekt të lëmuar. Këto xhinse ofrojnë një përputhje të rehatshme dhe të këndshme, të përsosura për ata...
Xhinse Mom të Bardha

Xhinse Mom të Bardha

Lek 4,600.00
Ju prezantojmë xhinset tona të fundit të modës mom të bardha, një shtesë e domosdoshme për koleksionin tuaj të denim. Xhinset lehtësisht kombinojnë stilin dhe komoditetin, duke ofruar një pamje...
Xhinse të Bardha me Këmbë të Gjera dhe Bel të Lartë

Xhinse të Bardha me Këmbë të Gjera dhe Bel të Lartë

Lek 5,100.00
Ju prezantojmë xhinset tona të modës në ngjyrën e bardhë me bel të lartë dhe këmbë të gjera, të shkëlqyeshme për të shtuar koleksionin tuaj. Këto xhinse kombinojnë stilin dhe...
Xhinse Slouchy të Kaltërta

Xhinse Slouchy të Kaltërta

Lek 3,900.00
Ju prezantojmë xhinset tona të modës në ngjyrën e kaltër me stilin Slouchy, një shtesë e domosdoshme për koleksionin tuaj. Këto xhinse ofrojnë një përputhje të relaksuar dhe të rehatshme,...
Xhinse të Kaltërta me Këmbë të Gjera dhe Bel të Lartë

Xhinse të Kaltërta me Këmbë të Gjera dhe Bel të Lartë

Lek 4,200.00
Ngritni lojën tuaj me xhinset e kaltërta me këmbë të gjera dhe bel të lartë me stil. Këto xhinse janë një shtesë e domosdoshme për garderobën tuaj, duke ofruar një...
Xhinse Mom të Kaltërta

Xhinse Mom të Kaltërta

Lek 4,200.00
Ju prezantojmë xhinset tona mom në ngjyrën blu të hapur, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj që ndërthur pa mundim modën dhe komoditetin. Të punuara me material denim me...
Xhinse Slouchy të Zeza

Xhinse Slouchy të Zeza

Lek 4,600.00
Ju prezantojmë xhinset tona të fundit të modës xhinse slouchy të zeza, një shtesë e domosdoshme për koleksionin tuaj. Këto xhinse lehtësisht kombinojnë stilin dhe komoditetin, duke ofruar një përputhje...
Xhinse të Zeza në Formë Karrote

Xhinse të Zeza në Formë Karrote

Lek 3,900.00
Ju prezantojmë xhinset tona të fundit të modës xhinse të zeza në formë karrote, një shtesë e domosdoshme për koleksionin tuaj. Këto xhinse lehtësisht kombinojnë modën dhe komoditetin, ofrojnë një...
Xhinse Mom të Zeza

Xhinse Mom të Zeza

Lek 4,700.00
Ju prezantojmë xhinset tona të fundit të modës mom të zeza, një shtesë e domosdoshme për koleksionin tuaj. Këto xhinse lehtësisht kombinojnë stilin dhe komoditetin, duke ofruar një pamje të...