Tunika

Ndaj sipas:
Tunik me Valë Ngjyrë e Zezë
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë e Zezë

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë e zezë, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke...
Tunik me Valë Ngjyrë e Kaltër e Errët
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë e katër e errët, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj...
Tunik me Valë Ngjyrë Kafe
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë Kafe

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë kafe, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke shfaqur...
Tunik me Valë Ngjyrë Ecru
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë Ecru

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë ecru, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke shfaqur...
Tunik me Valë Ngjyrë Bezhë
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë Bezhë

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë bezhë, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke shfaqur...
Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë e Zezë
I ri

Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë e Zezë

Lek 7,900.00Lek 7,200.00
Prezantimi i tunikës sonë me rrip anësor ngjyrë e zezë – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe funksionalitetit. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo tunikë...
Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Bezhë
I ri

Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Bezhë

Lek 7,900.00
Prezantimi i tunikës sonë me rrip anësor ngjyrë bezhë – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe funksionalitetit. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo tunikë përmban...
Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Gri e Errët
I ri

Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Gri e Errët

Lek 7,900.00
Prezantimi i tunikës sonë me rrip anësor ngjyrë gri e errët – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe funksionalitetit. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo...
Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Kafe
I ri

Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Kafe

Lek 7,900.00
Prezantimi i tunikës sonë me rrip anësor ngjyrë kafe – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe funksionalitetit. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo tunikë përmban...