Xhaketa

Ndaj sipas:
Xhaketë Klasike me Vija

Xhaketë Klasike me Vija

Lek 5,100.00
Ngritni stilin tuaj me xhaketën me vija për gra! Kjo xhaketë është perfekt për gratë që duan të duken të përkryera dhe të vendosura, ndërsa ende mbajnë një atmosferë joformale. Xhaketa...
Xhaketë Klasike

Xhaketë Klasike

Lek 5,000.00Lek 4,700.00
Xhaketa jonë elegante dhe e stilizuar, është ideale për çdo rast. E prodhuar nga materialet me cilësi të lartë, kjo xhaketë është e rehatshme dhe e qëndrueshme, duke siguruar që...
Xhaketë me Butona Ngjyrë Ari

Xhaketë me Butona Ngjyrë Ari

Lek 5,700.00Lek 4,900.00
Prezantojmë xhaketën me butona ngjyrë ari, një kombinim i përsosur i sofistikimit dhe elegancës kohore. Kjo xhaketë e mahnitshme është e disponueshme në tre ngjyra të bukura: pjeshkë, rozë dhe...
Xhaketë me Rrip të Rregullueshëm

Xhaketë me Rrip të Rregullueshëm

Lek 6,200.00Lek 5,700.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë elegante me një rrip të rregulueshëm, një shtesë e ndryshueshme në gardërobën tuaj. Kjo xhaketë e mahnitshme është e disponueshme në një gamë ngjyrash stilike, duke...
Xhaketë Ngjyrë Vizon me Valë Pufi
I ri

Xhaketë Ngjyrë Vizon me Valë Pufi

Lek 9,800.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse ngjyrë vizon me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një siluetë të...
Xhaketë e Kaltër e Errët me Valë Pufi
I ri

Xhaketë e Kaltër e Errët me Valë Pufi

Lek 9,800.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse të kaltër të errët me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një...
Xhaketë Ngjyrë Koci me Valë Pufi
I ri

Xhaketë Ngjyrë Koci me Valë Pufi

Lek 9,800.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse ngjyrë koci me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një siluetë të...
Xhaketë e Zezë me Valë Pufi
I ri

Xhaketë e Zezë me Valë Pufi

Lek 9,800.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse të zezë me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një siluetë të...
Xhaketë e Shkurtër e Zezë
I ri

Xhaketë e Shkurtër e Zezë

Lek 9,100.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë të shkurtër të zezë, një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo xhaketë përmban një mbyllje të ndërthurur të sofistikuar dhe mëngë me kopsa...
Xhaketë e Shkurtër Krem
I ri

Xhaketë e Shkurtër Krem

Lek 9,100.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë të shkurtër krem, një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo xhaketë përmban një mbyllje të ndërthurur të sofistikuar dhe mëngë me kopsa për...
Xhaketë e Shkurtër Kafe
I ri

Xhaketë e Shkurtër Kafe

Lek 9,100.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë të shkurtër kafe, një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo xhaketë përmban një mbyllje të ndërthurur të sofistikuar dhe mëngë me kopsa për...
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Zezë
I ri

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Zezë

Lek 8,800.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë e zezë - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur parasysh komoditetin,...
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Kaltër e Errët
I ri

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 8,800.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë e kaltër e errët - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur...
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Kafe
I ri

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Kafe

Lek 8,800.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë kafe - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur parasysh komoditetin, duke...
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Deve
I ri

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Deve

Lek 8,800.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë deve - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur parasysh komoditetin, duke...
Xhaketë Klasike e Kaltër me Vija dhe Palosje të Dyfishtë në Gjoks

Xhaketë Klasike e Kaltër me Vija dhe Palosje të Dyfishtë në Gjoks

Lek 7,300.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë klasike të kaltër me vija dhe palosje të dyfishtë në gjoks - mishërimi i sofistikimit dhe elegancës së përjetshme. Ngritni stilin tuaj me këtë gardërobë thelbësore...
Xhaketë Ngjyrë Ecru me Plisa në Formë Mjellme

Xhaketë Ngjyrë Ecru me Plisa në Formë Mjellme

Lek 15,300.00
Prezantimi i xhaketës ngjyrë ecru me plisa në formë mjellme - një kulm elegance dhe rafinimi në fushën e modës. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo veshje...
Xhaketë Prej Liri në Ngjyrën Kafe

Xhaketë Prej Liri në Ngjyrën Kafe

Lek 6,100.00
Prezantimi i mishërimit të sofistikimit dhe bukurisë në formën e xhaketës sonë prej liri në ngjyrën kafe. E krijuar me vëmendje maksimale ndaj detajeve, kjo xhaketë prej liri është një...
Xhaketë Ngjyrë e Zezë me Plisa në Formë Mjellme

Xhaketë Ngjyrë e Zezë me Plisa në Formë Mjellme

Lek 15,300.00
Prezantimi i xhaketës ngjyrë e zezë me plisa në formë mjellme - një kulm elegance dhe rafinimi në fushën e modës. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo...