Produktet

Ndaj sipas:
Masazhues Abdominal

Masazhues Abdominal

Lek 3,500.00
Ngritni udhëtimin tuaj të mirëqenies me masazhuesin tonë abdominal, me dridhje dhe ngrohje me frekuencë të lartë për një përvojë qetësuese. Ky rrip me valë është ideal për lehtësimin e...
Pantallona Gri e Errët me Prerje në Formë Karrote me Xhep
I ri

Pantallona Gri e Errët me Prerje në Formë Karrote me Xhep

Lek 7,000.00
Prezantimi i pantallonave tona gri e errët me prerje në formë karrote me xhep – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe shkathtësisë. Të krijuara në mënyrë të përpiktë...
Pantallona Vrapimi me Xhep Ngjyrë Gri e Errët
I ri

Pantallona Vrapimi me Xhep Ngjyrë Gri e Errët

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona për vrapim me xhep ngjyrë gri e errët – mishërimi i rehatisë së relaksuar dhe elegante. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe,...
Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Gri e Errët
I ri

Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Gri e Errët

Lek 7,900.00
Prezantimi i tunikës sonë me rrip anësor ngjyrë gri e errët – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe funksionalitetit. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo...
 Masazhues për Fytyrë me Ekran LED

Masazhues për Fytyrë me Ekran LED

Lek 3,200.00
Zbuloni masazhuesin tonë të fytyrës me ekran LED - porta juaj për lëkurën me shkëlqim. Kjo pajisje e ringarkueshme USB, e disponueshme në të bardhë dhe rozë, përmban drita LED...
Heqës e pikave të zeza me bateri (me 3 koka thithëse)

Heqës e pikave të zeza me bateri (me 3 koka thithëse)

Lek 2,800.00
Prezantimi ynë për heqësin e pikave të zeza me bateri - zgjidhjen tuaj portative për lëkurë më të pastër. Me 3 koka thithëse dhe një sistem të fuqishëm vakumi, kjo...
Tunik me Valë Ngjyrë Bezhë
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë Bezhë

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë bezhë, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke shfaqur...
Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Bezhë
I ri

Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Bezhë

Lek 7,600.00
Prezantimi i fustanit tonë këmishë me kopsa ngjyrë bezhë - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit për gruan moderne. Ky fustan është i dizajnuar me një përshtatje të...
Fustan i Gjatë me Butona në Ngjyrën Bezhë

Fustan i Gjatë me Butona në Ngjyrën Bezhë

Lek 7,700.00Lek 6,900.00
Ju prezantojmë fustan tonë elegante të gjatë me butona në ngjyrën bezë, një shtesë e gjithanshme për veshjet tuaja. Ky fustan kombinon pa mundim modën dhe komoditetin, duke ofruar një...
Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Bezhë
I ri

Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Bezhë

Lek 27,000.00
Ju prezantojmë pallton tonë kashmiri me xhepa ngjyrë bezhë, një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit. Kjo pallto përmban një përshtatje të relaksuar që nuk bën kompromis me stilin....
Fund i Gjerë Relaksues me Varg Ngjyrë Bezhë
I ri

Fund i Gjerë Relaksues me Varg Ngjyrë Bezhë

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë fundin tonë të gjerë relaksues me varg ngjyrë bezhë - mishërimi i rehatisë dhe stilit. Ky fund është i dizajnuar me detaje të përpikta, me rrathë të shumtë...
Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë Bezhë
I ri

Këmishë e Shkurtër me Xhep Ngjyrë Bezhë

Lek 6,200.00
Prezantimi i këmishës tonë të shkurtër me xhep ngjyrë bezhë - mishërimi i rehatisë dhe stilit për veshjen e përditshme. Kjo pjesë e gjithanshme përmban një përshtatje të relaksuar, e...
Pantallona Bezhë me Prerje në Formë Karrote me Xhep
I ri

Pantallona Bezhë me Prerje në Formë Karrote me Xhep

Lek 7,000.00
Prezantimi i pantallonave tona bezhë me prerje në formë karrote me xhep – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe shkathtësisë. Të krijuara në mënyrë të përpiktë për një...
Pantallona Vrapimi me Xhep Ngjyrë Bezhë
I ri

Pantallona Vrapimi me Xhep Ngjyrë Bezhë

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona për vrapim me xhep ngjyrë bezhë – mishërimi i rehatisë së relaksuar dhe elegante. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe, këto pantallona...
Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Bezhë
I ri

Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Bezhë

Lek 7,900.00
Prezantimi i tunikës sonë me rrip anësor ngjyrë bezhë – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe funksionalitetit. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo tunikë përmban...
Pantallona Kafe me Prerje në Formë Karrote me Xhep
I ri

Pantallona Kafe me Prerje në Formë Karrote me Xhep

Lek 7,000.00
Prezantimi i pantallonave tona kafe me prerje në formë karrote me xhep – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe shkathtësisë. Të krijuara në mënyrë të përpiktë për një...
Pantallona Vrapimi me Xhep Ngjyrë Kafe
I ri

Pantallona Vrapimi me Xhep Ngjyrë Kafe

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona për vrapim me xhep ngjyrë kafe– mishërimi i rehatisë së relaksuar dhe elegante. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe, këto pantallona vrapimi...
Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Kafe
I ri

Tunikë me Rrip Anësor Ngjyrë Kafe

Lek 7,900.00
Prezantimi i tunikës sonë me rrip anësor ngjyrë kafe – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe funksionalitetit. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, kjo tunikë përmban...
Tunik me Valë Ngjyrë e Zezë
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë e Zezë

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë e zezë, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke...
Fustan i Zi me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum
I ri

Fustan i Zi me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Lek 8,700.00
Prezantimi i fustanit tonë të zi me jakë të rregullueshme me rrip - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit që përmirëson pa mundim deklaratën tuaj të modës. Përqafoni...
Xhinse të Zeza në Formë Karrote

Xhinse të Zeza në Formë Karrote

Lek 3,900.00
Ju prezantojmë xhinset tona të fundit të modës xhinse të zeza në formë karrote, një shtesë e domosdoshme për koleksionin tuaj. Këto xhinse lehtësisht kombinojnë modën dhe komoditetin, ofrojnë një...
Pantallona të Zeza Klasike me Prerje në Formë Karrote
I ri

Pantallona të Zeza Klasike me Prerje në Formë Karrote

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona të zeza klasike me prerje në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të krijuara me një përshtatje të lirshme dhe bujare, këto pantallona ofrojnë...
Pantallona të Zi me Prerje Karrote

Pantallona të Zi me Prerje Karrote

Lek 4,800.00
Përmirësoni veshjen tuaj me pantallonat tona të prera me stil karrote nga pambuku në ngjyrën e zezë, një shtesë elegante dhe e gjithanshme për koleksionin tuaj. Të punuara me pëlhurë...
Këmishë e Zëzë Elegante prej Pambuk Sateni
I ri

Këmishë e Zëzë Elegante prej Pambuk Sateni

Lek 6,600.00
Prezantimi i këmishës të zëzë elegante prej pambuk sateni – një përzierje e përsosur e elegancës dhe rehatisë. Kjo këmishë krenohet me një jakë këmishë, pranga të trasha dhe mëngë...