Bonbona

Ndaj sipas:
Masazhues Abdominal

Masazhues Abdominal

Lek 3,500.00
Ngritni udhëtimin tuaj të mirëqenies me masazhuesin tonë abdominal, me dridhje dhe ngrohje me frekuencë të lartë për një përvojë qetësuese. Ky rrip me valë është ideal për lehtësimin e...
 Masazhues për Fytyrë me Ekran LED

Masazhues për Fytyrë me Ekran LED

Lek 3,200.00
Zbuloni masazhuesin tonë të fytyrës me ekran LED - porta juaj për lëkurën me shkëlqim. Kjo pajisje e ringarkueshme USB, e disponueshme në të bardhë dhe rozë, përmban drita LED...
Heqës e pikave të zeza me bateri (me 3 koka thithëse)

Heqës e pikave të zeza me bateri (me 3 koka thithëse)

Lek 2,800.00
Prezantimi ynë për heqësin e pikave të zeza me bateri - zgjidhjen tuaj portative për lëkurë më të pastër. Me 3 koka thithëse dhe një sistem të fuqishëm vakumi, kjo...
Introducing the Blackhead Remover with 5 suction heads, designed for clear, smooth skin. This device uses advanced suction technology to effectively remove blackheads and impurities from pores. Portable and easy to use, it includes multiple heads for various skincare needs. Perfect for achieving a radiant complexion at home, this tool is gentle yet powerful, making it essential for your skincare routine.

Heqës i pikave të zeza (me 5 koka thithëse)

Lek 2,900.00
Rreth Heqësit të pikave të zeza Thuaj lamtumirë pikave të zeza kokëfortë dhe përshëndetje lëkurës së përsosur dhe rrezatuese me heqësin tonë të fuqishëm të pikave të zeza. Heqësi ynë...
Kartë Dhuratë Bonbona

Kartë Dhuratë Bonbona

Lek 500.00 – Lek 10,000.00
Jepni një kartë dhuratë përzgjedhjes më të mirë të pajisjeve dhe dhuratave të mrekullueshme të galaktikës! Në Bonbona, marrësi mund të zgjedhë nga një përzgjedhje fantastike e pajisjeve dhe dhuratave...
Masazher Fytyre i Ftohtë dhe i Ngrohtë

Masazher Fytyre i Ftohtë dhe i Ngrohtë

Lek 6,600.00
Zbuloni masazherin e fytyrës të ftohtë dhe të ngrohtë—një bukuri thelbësore për lëkurën me shkëlqim. Kjo pajisje shumëfunksionale kombinon tkurrjen e poreve, ngritjen e fytyrës, shtrëngimin e lëkurës dhe përtëritjen,...
Heqës i qimeve me kristal (Depilator)

Heqës i qimeve me kristal (Depilator)

Lek 2,600.00Lek 1,900.00
Rreth Heqësit të qimeve me kristal Thuaj lamtumirë trajtimeve të shtrenjta me lazer dhe depilimit të dhimbshëm, dhe mirprite tani heqësin e qimeve pa dhimbje dhe të ripërdorshëm. Heqësi i...
Derma Roller

Derma Roller

Lek 2,900.00
Zbuloni derma roller-in tonë - një mjet i fuqishëm për kujdesin e lëkurës që stimulon rinovimin e qelizave të lëkurës, rrit prodhimin e kolagjenit dhe elastinës, duke rezultuar në lëkurë...
Derma Roller (Microneedling)

Derma Roller (Microneedling)

Lek 2,600.00
Rreth Derma Roller Maksimizoni kujdesin e lëkurës tuaj me derma rollerin tonë, një pajisje për kujdesin e lëkurës e cila stimulon rinovimin e qelizave të lëkurës, nxit prodhimin e kolagjenit...
EMS Trajner i Muskujve në Pjesën e Barkut

EMS Trajner i Muskujve në Pjesën e Barkut

Lek 3,700.00
Njihuni me trajnerin tonë EMS të muskujve në pjesën e barkut - shoqëruesi i fundit i fitnesit për tonifikimin e synuar të muskujve dhe ndërtimin e forcës. Me 6 jastëkë...
EMS Trajner i Muskujve të Barkut  me 8 Jastëkë Muskujsh

EMS Trajner i Muskujve të Barkut me 8 Jastëkë Muskujsh

Lek 4,400.00Lek 3,900.00
Ngritni rutinën tuaj të fitnesit me trainerin tonë të avancuar EMS të muskujve të barkut që përmban 8 jastëkë muskujsh, 6 modalitete dhe 9 marshe me intensitet. Ideale për ushtrime...
EMS Trajner i Muskujve në Kofshë

EMS Trajner i Muskujve në Kofshë

Lek 3,600.00
Transformoni rutinën tuaj të stërvitjes me trajnerin tonë EMS Trajner i muskujve në kofshë. Me 6 mënyra, 9 marshe dhe teknologji të avancuar EMS, kjo pajisje është projektuar për ushtrime...
Rul Akulli për Fytyrë dhe Trup

Rul Akulli për Fytyrë dhe Trup

Lek 2,800.00
Prezantimi ynë i rul akullit për fytyrë dhe trup, një mjet i gjithanshëm për kujdesin e lëkurës i krijuar për lehtësim dhe përtëritje optimale të lëkurës. Me terapinë e ftohtë...
 Introducing the Head and Neck Massager, your ultimate relaxation companion. This innovative device uses advanced massage technology to soothe and relieve tension in your head and neck. Perfect for reducing stress and promoting relaxation, it offers customizable settings for personalized comfort. Portable and easy to use, the Head and Neck Massager is ideal for home or on-the-go use. Treat yourself to a spa-like experience with this essential tool that enhances overall well-being.

Masazher për Kokë dhe Qafë

Lek 3,400.00
Kënaquni në relaksim të lumtur me masazhuesin tonë të kokës dhe qafës, duke shfaqur një dizajn të dorës simuluese moderne për një përvojë të gjallë masazhi. Me kontrollin me një...
Introducing the Headache Relief Hat, your solution for migraine and headache therapy. This innovative hat provides soothing relief through targeted cooling and compression therapy. Designed for comfort and effectiveness, it helps alleviate pain and discomfort associated with headaches and migraines. Ideal for use at home or on the go, the Headache Relief Hat offers a natural and drug-free alternative for managing headaches. Experience relief with this essential tool that promotes comfort and well-being.

Kapelë për lehtësimin e dhimbjes së kokës (Terapia e kapelës së migrenës)

Lek 3,200.00
Rreth Kapelës për lehtësimin e dhimbjes së kokës Nëse vuani nga çdo lloj dhimbje koke, kapela për lehtësimin e dhimbjes së kokës është këtu për t'ju ofruar një zgjidhje unike. Pavarësisht...
Rol Akulli

Rol Akulli

Lek 3,200.00
Rreth Rol Akullit Rula jonë revolucionare e akullit është këtu - mjeti perfekt i kujdesit të lëkures që do te transformoje rutinen tuaj të bukurisë. Kjo rule e lehte është...
Korrigjues Inteligjent i Qëndrimit

Korrigjues Inteligjent i Qëndrimit

Lek 3,500.00
Përmirësoni qëndrimin tuaj pa mundim me pajisjen tonë inteligjente të korrigjimit të Qëndrimit. I projektuar me një kornizë mekanike, kujtesë inteligjente dridhjesh dhe rregullim elastik, ky rrip korrigjimi i lehtë...
Masazher Fytyre me Ekran LED

Masazher Fytyre me Ekran LED

Lek 4,100.00Lek 3,700.00
Ngritni rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës me masazhuesin tonë më të fundit të fytyrës me ekran LED. Me terapinë me dritë LED të kuqe dhe blu, një ekran LED...
Ndriçues Elektrik për Artin e Thonjve

Ndriçues Elektrik për Artin e Thonjve

Lek 3,700.00Lek 3,200.00
Ju prezantojmë ndriçuesin elektrik për artin e thonjve, një pajisje revolucionare e krijuar për tharje efikase dhe të përshtatshme të thonjve me xhel. Me një dorezë të dorës së sipërme,...
Pajisja për Bukurinë e Qafës

Pajisja për Bukurinë e Qafës

Lek 4,300.00Lek 3,900.00
Rigjallëroni qafën tuaj dhe ripërcaktoni bukurinë tuaj me pajisjen tonë të bukurisë së qafës. Mundësuar nga dridhjet me frekuencë të lartë dhe një trajtim termik magnetik 45℃, kjo pajisje përdor...
Pajisja e Bukurisë së Qafës me 4 Mënyra

Pajisja e Bukurisë së Qafës me 4 Mënyra

Lek 3,200.00
Përmirësoni kujdesin tuaj të lëkurës me pajisjen tonë të bukurisë së qafës me 4 mënyra. Me modalitetet EMS, përmirësimi i rrudhave, përtëritje e ëkurës dhe ngritja e fytyrës, kjo pajisje...
Stretcher i Qafës

Stretcher i Qafës

Lek 2,800.00Lek 2,500.00
Zbuloni lehtësim me strecherin tonë të qafës, e krijuar për një seancë të shpejtë ditore 8-minutëshe për të reduktuar dhimbjen e qafës, tensionin, dhimbjet e kokës dhe migrenën. Kjo pajisje...
Rrip menstrual (Rip mbështetës menstrual, Rrip për lehtësim të dhimbjeve)

Rrip menstrual (Rip mbështetës menstrual, Rrip për lehtësim të dhimbjeve)

Lek 3,900.00
Rreth Rripit Menstrual Rripi menstrual - zgjidhja juaj përfundimtare për menstruacione të rehatshme dhe pa vështirësi. Rripi ynë i avancuar i mbështetjes menstruale përfshin teknologjinë më të fundit të ngrohjes...
Introducing the Poly Gel Nail Kit (Nailart), your at-home solution for salon-quality nails. This all-in-one kit offers easy application and long-lasting results with UV/LED curing technology. Perfect for beginners and pros alike, it includes various colors and designs to suit your style. Elevate your nail game effortlessly with this convenient and affordable kit, ideal for achieving flawless nails without a salon appointment.

Seti i thonjve me Poly Gel (Arti i Thonjve)

Lek 4,600.00
Rreth  Setit të thonjve me Poly Gel Ju prezantojmë setin tonë të thonjve me poly gel, zgjidhja perfekte për secilën nga ju që dëshironi thonj të bukur me cilësi saloni,...