Kartë Dhuratë Bonbona

Lek 500.00

Emërtimet: 500.00 lekë

500.00 lekë
1000,00 lekë
5000,00 lekë
10 000,00 lekë
Shitës: Bonbona
SKU:
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Kategoritë: Faqja kryesore
Etiketat: discount Gift card
Përshkrim
Jepni një kartë dhuratë përzgjedhjes më të mirë të pajisjeve dhe dhuratave të mrekullueshme të galaktikës! Në Bonbona, marrësi mund të zgjedhë nga një përzgjedhje fantastike e pajisjeve dhe dhuratave argëtuese dhe emocionuese dhe të gjejë vetëm produktin e duhur që e bën jetën pak më argëtuese ose më të zgjuar. Bonbona ofron një përvojë të shkëlqyeshme të blerjes dhe dërgesë të shpejtë rrufe.

Karta dhuratë është një certifikatë dhuratë dixhitale dhe dërgohet në adresën tuaj të emailit.

Ky është një produkt dixhital. Kodi(et) e vlerës dixhitale dorëzohen me email. Ju lutemi vini re se e drejta e tërheqjes nuk zbatohet për porositë e kodit(eve) me vlerë dixhitale pasi kodet konsiderohen të përdorura në momentin e blerjes.
Informacion shtes
Emërtimet

500.00 lekë, 1000,00 lekë, 5000,00 lekë, 10 000,00 lekë