Pantallona zyrtare

Ndaj sipas:
Pantallona Gri e Errët me Prerje në Formë Karrote me Xhep
I ri

Pantallona Gri e Errët me Prerje në Formë Karrote me Xhep

Lek 7,000.00
Prezantimi i pantallonave tona gri e errët me prerje në formë karrote me xhep – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe shkathtësisë. Të krijuara në mënyrë të përpiktë...
Pantallona Të Zeza me Varka
I ri

Pantallona Të Zeza me Varka

Lek 7,400.00
Prezantimi i pantallonave të zeza me varka – një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit për fashionistet moderne. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje ndaj detajeve, duke shfaqur...
Pantallona Kafe me Varka
I ri

Pantallona Kafe me Varka

Lek 7,400.00
Prezantimi i pantallonave kafe me varka – një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit për fashionistet moderne. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje ndaj detajeve, duke shfaqur xhepa...
Pantallona Ngjyrë Guri me Varka
I ri

Pantallona Ngjyrë Guri me Varka

Lek 7,400.00
Prezantimi i pantallonave kafe me varka – një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit për fashionistet moderne. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje ndaj detajeve, duke shfaqur xhepa...
Pantallona të Zeza Elastike në Formë Balone
I ri

Pantallona të Zeza Elastike në Formë Balone

Lek 6,700.00
Prezantimi i pantallonave tona të zeza elastike në formë balone – një përzierje perfekte e rehatisë dhe stilit për çdo sezon. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje të përpiktë...
Pantallona Ngjyrë e Kaltër e Errët Elastike në Formë Balone
I ri

Pantallona Ngjyrë e Kaltër e Errët Elastike në Formë Balone

Lek 6,700.00
Prezantimi i pantallonave tona ngjyrë e kaltër e errët elastike në formë balone – një përzierje perfekte e rehatisë dhe stilit për çdo sezon. Këto pantallona janë të dizajnuara me...
Pantallona Kafe Elastike në Formë Balone
I ri

Pantallona Kafe Elastike në Formë Balone

Lek 6,700.00
Prezantimi i pantallonave tona kafe elastike në formë balone – një përzierje perfekte e rehatisë dhe stilit për çdo sezon. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje të përpiktë ndaj...
Pantallona Ngjyrë Deve Elastike në Formë Balone
I ri

Pantallona Ngjyrë Deve Elastike në Formë Balone

Lek 6,700.00
Prezantimi i pantallonave tona ngjyrë deve elastike në formë balone – një përzierje perfekte e rehatisë dhe stilit për çdo sezon. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje të përpiktë...
Pantallona të Zeza Klasike me Prerje në Formë Karrote
I ri

Pantallona të Zeza Klasike me Prerje në Formë Karrote

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona të zeza klasike me prerje në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të krijuara me një përshtatje të lirshme dhe bujare, këto pantallona ofrojnë...
Pantallona Ngjyrë e Kaltër e Errët Klasike me Prerje në Formë Karrote
I ri

Pantallona Ngjyrë e Kaltër e Errët Klasike me Prerje në Formë Karrote

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona ngjyrë e kaltër e errët klasike me prerje në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të krijuara me një përshtatje të lirshme dhe bujare,...
Pantallona Krem Klasike me Prerje në Formë Karrote
I ri

Pantallona Krem Klasike me Prerje në Formë Karrote

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona krem klasike me prerje në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të krijuara me një përshtatje të lirshme dhe bujare, këto pantallona ofrojnë një...
Pantallona Ngjyrë Deve Klasike me Prerje në Formë Karrote
I ri

Pantallona Ngjyrë Deve Klasike me Prerje në Formë Karrote

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona ngjyrë deve klasike me prerje në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të krijuara me një përshtatje të lirshme dhe bujare, këto pantallona ofrojnë...
Pantallona Lëkure Kafe në Formë Karrote
I ri

Pantallona Lëkure Kafe në Formë Karrote

Lek 7,800.00
Ju prezantojmë pantallonat tona lëkurë kafe në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe, këto pantallona mburren me një...
Pantallona Lëkure të Zeza në Formë Karrote
I ri

Pantallona Lëkure të Zeza në Formë Karrote

Lek 7,800.00
Ju prezantojmë pantallonat tona lëkurë të zeza në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe, këto pantallona mburren me...
Pantallona Lëkure Ecru në Formë Karrote
I ri

Pantallona Lëkure Ecru në Formë Karrote

Lek 7,800.00
Ju prezantojmë pantallonat tona lëkurë ecru në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe, këto pantallona mburren me një...
Pantallona të Zeza me Prerje në Formë Karrote me Xhep
I ri

Pantallona të Zeza me Prerje në Formë Karrote me Xhep

Lek 7,000.00
Prezantimi i pantallonave tona të zeza me prerje në formë karrote me xhep – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe shkathtësisë. Të krijuara në mënyrë të përpiktë për...
Pantallona Bezhë me Prerje në Formë Karrote me Xhep
I ri

Pantallona Bezhë me Prerje në Formë Karrote me Xhep

Lek 7,000.00
Prezantimi i pantallonave tona bezhë me prerje në formë karrote me xhep – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe shkathtësisë. Të krijuara në mënyrë të përpiktë për një...
Pantallona Kafe me Prerje në Formë Karrote me Xhep
I ri

Pantallona Kafe me Prerje në Formë Karrote me Xhep

Lek 7,000.00
Prezantimi i pantallonave tona kafe me prerje në formë karrote me xhep – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe shkathtësisë. Të krijuara në mënyrë të përpiktë për një...
Pantallona Klasike 3/4 me Vija

Pantallona Klasike 3/4 me Vija

Lek 4,800.00
Përjetojeni maksimumin e stilit dhe komoditetit me pantallonat tona klasike 3/4 me vija. Të projektuara për të qenë shtesë e përsosur në garderobën tuaj këtë sezon, këto pantallona kanë një...
Pantallona të Kaltërta me Vija dhe Plisa të Gjera

Pantallona të Kaltërta me Vija dhe Plisa të Gjera

Lek 5,300.00
Zbuloni sofistikimin e ripërcaktuar me pantallonat tona të kaltërta me vija dhe plisa të gjera - një shtesë mahnitëse në gardërobën tuaj që e ngre pa sforcim stilin tuaj në lartësi...
Pantallona Me Bel Të Lartë

Pantallona Me Bel Të Lartë

Lek 4,600.00
Ngritni garderobën tuaj me pantallona me bel të lartë - kombinimi perfekt i stilit dhe rehatisë për përdorim të përditshëm. Këto pantallona kanë një bel të ngushtë dhe këmbë të...