Të Thurura

Ndaj sipas:
Triko Piqué e Thurur me Vija të Zeza
I ri

Triko Piqué e Thurur me Vija të Zeza

Lek 6,900.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur me vija të zeza – një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër...
Triko me Thurje Elegante

Triko me Thurje Elegante

Lek 4,700.00Lek 4,200.00
Ju prezantojmë trikon tonë me thurje elegante të mahnitshme, një kombinim perfekt i sofistikimit dhe stilit. E disponueshme në dy ngjyra të mahnitshme - e zezë dhe rërë, kjo triko...
Triko Piqué e Thurur Ngjyrë Guri
I ri

Triko Piqué e Thurur Ngjyrë Guri

Lek 6,900.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur ngjyrë guri – një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër e rehatshme,...
Triko Piqué e Thurur e Zezë
I ri

Triko Piqué e Thurur e Zezë

Lek 6,900.00Lek 5,700.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur të zezë – një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër e rehatshme,...
Triko Piqué e Thurur Ecru
I ri

Triko Piqué e Thurur Ecru

Lek 6,900.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur ecru – një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër e rehatshme, falë...
Triko Piqué e Thurur Ngjyrë Deve
I ri

Triko Piqué e Thurur Ngjyrë Deve

Lek 5,700.00 – Lek 6,900.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur ngjyrë deve– një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër e rehatshme, falë...