Pallto

Ndaj sipas:
Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë e Zezë
I ri

Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë e Zezë

Lek 27,000.00
Ju prezantojmë pallton tonë kashmiri me xhepa ngjyrë e zezë, një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit. Kjo pallto përmban një përshtatje të relaksuar që nuk bën kompromis me...
Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Kafe
I ri

Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Kafe

Lek 27,000.00
Ju prezantojmë pallton tonë kashmiri me xhepa ngjyrë kafe, një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit. Kjo pallto përmban një përshtatje të relaksuar që nuk bën kompromis me stilin....
Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Bezhë
I ri

Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Bezhë

Lek 27,000.00
Ju prezantojmë pallton tonë kashmiri me xhepa ngjyrë bezhë, një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit. Kjo pallto përmban një përshtatje të relaksuar që nuk bën kompromis me stilin....