Bluza

Ndaj sipas:
Bluzë me Bel të Shkurtër Ngjyrë Vizon
I ri

Bluzë me Bel të Shkurtër Ngjyrë Vizon

Lek 7,900.00
Ju prezantojmë bluzën tonë me bel të shkurtër ngjyrë vizon - mishërimi i rehatisë dhe stilit për veshjet tuaja! Kjo bluzë e gjithanshme është e përkryer si për raste të...
Bluzë me Bel të Shkurtër Ngjyrë e Zezë
I ri

Bluzë me Bel të Shkurtër Ngjyrë e Zezë

Lek 7,900.00
Ju prezantojmë bluzën tonë me bel të shkurtër ngjyrë e zezë - mishërimi i rehatisë dhe stilit për veshjet tuaja! Kjo bluzë e gjithanshme është e përkryer si për raste...
Bluzë me Bel të Shkurtër Ngjyrë e Kaltër e Errët
I ri

Bluzë me Bel të Shkurtër Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 7,900.00
Ju prezantojmë bluzën tonë me bel të shkurtër ngjyrë e kaltër e errët - mishërimi i rehatisë dhe stilit për veshjet tuaja! Kjo bluzë e gjithanshme është e përkryer si...
Bluzë me Bel të Shkurtër Ngjyrë Koci
I ri

Bluzë me Bel të Shkurtër Ngjyrë Koci

Lek 7,900.00Lek 6,900.00
Ju prezantojmë bluzën tonë me bel të shkurtër ngjyrë koci - mishërimi i rehatisë dhe stilit për veshjet tuaja! Kjo bluzë e gjithanshme është e përkryer si për raste të...
Jelek Klasik me Vija

Jelek Klasik me Vija

Lek 3,900.00
Zbuloni jelekun tonë me vija, esenciali kryesor i garderobës për stil pa mundim. E dizajnuar me kujdes për komoditet, kjo veshje ka një model të vjetër me vija që i...
Bluzë me Lule dhe Rripa Lidhës në Pjesën e Gjoksit

Bluzë me Lule dhe Rripa Lidhës në Pjesën e Gjoksit

Lek 3,000.00
Prezantojmë bluzën tonë të bukur me rripa lidhës në pjesën e gjoksit, me qafë me një stil tërheqës dhe me motive lulesh. Kjo bluzë është epitomi i ëmbëlsisë dhe sofistikimit,...
Jelek i Thurur me V-Dekolte dhe Butona

Jelek i Thurur me V-Dekolte dhe Butona

Lek 4,100.00
Prezantojmë jelekun e thurur me v-dekolte dhe butona, një shtesë e përshtatshme për garderobën tuaj që përmban të njëjtinherë komoditet dhe modë. Ky jelek e fundit përfshin një dizajn V...
Jelek i Shkurtër me V-Dekolte me Butona

Jelek i Shkurtër me V-Dekolte me Butona

Lek 4,400.00
Ju prezantojmë jelekun e shkurtër me v-dekolte me butona, një shtesë e nevojshme për gardërobën tuaj që kombinon stilin dhe shumëanshmërinë. Ky jelek i bukur ka një dizajn tërheqës me...
Jelek Klasik me Shpinë të Hapur

Jelek Klasik me Shpinë të Hapur

Lek 3,500.00
Produkti ynë i fundit është një jelek me shpinë të hapur i shumëpërdorshëm që është perfekt për çdo rast. Jeleku ynë me shpinë të hapur është një copë klasike që nuk...
Këmishë e Shkurtër me Dekolte në Formë V

Këmishë e Shkurtër me Dekolte në Formë V

Lek 4,600.00Lek 4,200.00
Zbuloni elegancën e përgjithshme me këmishën e shkurtër me dekolte në formë v. Kjo këmishë e sofistikuar është një shtesë e domosdoshme për garderobën tuaj. Ajo është e disponueshme në...