Manikyrë thonjsh

Ndaj sipas:
Seti i thonjve me Poly Gel (Arti i Thonjve)

Seti i thonjve me Poly Gel (Arti i Thonjve)

Lek 4,600.00
Rreth  Setit të thonjve me Poly Gel Ju prezantojmë setin tonë të thonjve me poly gel, zgjidhja perfekte për secilën nga ju që dëshironi thonj të bukur me cilësi saloni,...
Ndriçues Elektrik për Artin e Thonjve Mini

Ndriçues Elektrik për Artin e Thonjve Mini

Lek 2,500.00
Ndriçoni artin tuaj të thonjve me ndriçuesin elektrik për artin e thonjve mini, me burim të dyfishtë drite Led+uv për tharjen e të gjitha llojeve të xhelit, duke i lënë...
Ndriçues Elektrik për Artin e Thonjve

Ndriçues Elektrik për Artin e Thonjve

Lek 3,700.00Lek 3,200.00
Ju prezantojmë ndriçuesin elektrik për artin e thonjve, një pajisje revolucionare e krijuar për tharje efikase dhe të përshtatshme të thonjve me xhel. Me një dorezë të dorës së sipërme,...