Ndriçues Elektrik për Artin e Thonjve Mini

Lek 2,500.00
Ndriçoni artin tuaj të thonjve me ndriçuesin elektrik për artin e thonjve mini, me burim të dyfishtë drite Led+uv për tharjen e të gjitha llojeve të xhelit, duke i lënë ata më të shkëlqyeshëm dhe më të shndritshëm. Me teknologjinë automatike të sensorëve dhe induksionin infra të kuqe, shijoni komoditetin e funksionimit pa duar.
E krijuar me një plan të pasmë të shkëputshëm, kjo dritë është e lëvizshme, duke ju lejuar lirinë për të arritur rezultate të cilësisë së sallonit kudo. E bërë nga plastika e qëndrueshme ABS, ky ndriçues LED 6W krenohet me 6 copë drita LED dhe funksionon përmes një prize USB.

Ngjyra: Rozë

Rozë
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-364-PNK
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Ndriçoni artin tuaj të thonjve me ndriçuesin elektrik për artin e thonjve mini, me burim të dyfishtë drite Led+uv për tharjen e të gjitha llojeve të xhelit, duke i lënë ata më të shkëlqyeshëm dhe më të shndritshëm. Me teknologjinë automatike të sensorëve dhe induksionin infra të kuqe, shijoni komoditetin e funksionimit pa duar.

E krijuar me një plan të pasmë të shkëputshëm, kjo dritë është e lëvizshme, duke ju lejuar lirinë për të arritur rezultate të cilësisë së sallonit kudo. E bërë nga plastika e qëndrueshme ABS, ky ndriçues LED 6W krenohet me 6 copë drita LED dhe funksionon përmes një prize USB.

Funksioni i kohëmatësit ju lejon të zgjidhni midis 45 dhe 60 sekonda për kohë të sakta të pjekjes. E përputhshme me xhel UV, Xhel LED, Poly Gel, kjo llambë 12W UV për thonjtë siguron një përfundim profesional që zgjat. Ngritni lojën tuaj të artit të thonjve me këtë dritë kompakte dhe efikase Sun Mini Nail Art, e krijuar për performancë dhe komoditet optimal.

Informacion shtes
Ngjyra

Rozë