Fytyra

Ndaj sipas:
Furçë Silikoni për Pastrimi dhe Masazh

Furçë Silikoni për Pastrimi dhe Masazh

Lek 2,800.00
Ju prezantojmë furçën tonë për pastrimin e masazhit silikoni, një mrekulli e kujdesit të lëkurës e krijuar për rezultate optimale. Me teknologjinë Sonic Vibration, kjo furçë ofron pastrim të thellë...
Furçë Silikoni për Fytyrën

Furçë Silikoni për Fytyrën

Lek 3,400.00
Prezantimi i furçës sonë silikoni për fytyrën, një kujdes thelbësor për lëkurën me veçori të avancuara për rezultate optimale. Me 3 mënyra, 3 drita LED dhe shkallë të papërshkueshme nga...
Derma Roller

Derma Roller

Lek 2,900.00
Zbuloni derma roller-in tonë - një mjet i fuqishëm për kujdesin e lëkurës që stimulon rinovimin e qelizave të lëkurës, rrit prodhimin e kolagjenit dhe elastinës, duke rezultuar në lëkurë...
Rul Akulli për Fytyrë dhe Trup

Rul Akulli për Fytyrë dhe Trup

Lek 2,800.00
Prezantimi ynë i rul akullit për fytyrë dhe trup, një mjet i gjithanshëm për kujdesin e lëkurës i krijuar për lehtësim dhe përtëritje optimale të lëkurës. Me terapinë e ftohtë...
Pajisja për Bukurinë e Qafës

Pajisja për Bukurinë e Qafës

Lek 4,300.00Lek 3,900.00
Rigjallëroni qafën tuaj dhe ripërcaktoni bukurinë tuaj me pajisjen tonë të bukurisë së qafës. Mundësuar nga dridhjet me frekuencë të lartë dhe një trajtim termik magnetik 45℃, kjo pajisje përdor...
Pajisja e Bukurisë së Qafës me 4 Mënyra

Pajisja e Bukurisë së Qafës me 4 Mënyra

Lek 3,200.00
Përmirësoni kujdesin tuaj të lëkurës me pajisjen tonë të bukurisë së qafës me 4 mënyra. Me modalitetet EMS, përmirësimi i rrudhave, përtëritje e ëkurës dhe ngritja e fytyrës, kjo pajisje...
Masazher Fytyre i Ftohtë dhe i Ngrohtë

Masazher Fytyre i Ftohtë dhe i Ngrohtë

Lek 6,600.00
Zbuloni masazherin e fytyrës të ftohtë dhe të ngrohtë—një bukuri thelbësore për lëkurën me shkëlqim. Kjo pajisje shumëfunksionale kombinon tkurrjen e poreve, ngritjen e fytyrës, shtrëngimin e lëkurës dhe përtëritjen,...
 Masazhues për Fytyrë me Ekran LED

Masazhues për Fytyrë me Ekran LED

Lek 3,200.00
Zbuloni masazhuesin tonë të fytyrës me ekran LED - porta juaj për lëkurën me shkëlqim. Kjo pajisje e ringarkueshme USB, e disponueshme në të bardhë dhe rozë, përmban drita LED...
Masazher Fytyre me Ekran LED

Masazher Fytyre me Ekran LED

Lek 4,100.00Lek 3,700.00
Ngritni rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës me masazhuesin tonë më të fundit të fytyrës me ekran LED. Me terapinë me dritë LED të kuqe dhe blu, një ekran LED...
Pastrues Tejzanor i Lëkurës

Pastrues Tejzanor i Lëkurës

Lek 3,400.00
Transformoni rutinën tuaj të kujdesit të lëkurës me pastruesin tonë tejzanor të lëkurës! Kjo pajisje, me teknologji ultrasonike dhe valë ultrasonike 24k±1k HZ, është projektuar për të hequr qelizat e...
Spatula Ultrasonike e Lëkurës

Spatula Ultrasonike e Lëkurës

Lek 3,100.00
Ngritni rutinën tuaj të kujdesit me spatulën ultrasonike të lëkurës! Mundësuar nga teknologjia e dridhjeve jonike me ultratinguj, është e përshtatshme për përdoruesit dhe e lehtë për t'u mësuar. E...
Heqës e pikave të zeza me bateri (me 3 koka thithëse)

Heqës e pikave të zeza me bateri (me 3 koka thithëse)

Lek 2,800.00
Prezantimi ynë për heqësin e pikave të zeza me bateri - zgjidhjen tuaj portative për lëkurë më të pastër. Me 3 koka thithëse dhe një sistem të fuqishëm vakumi, kjo...
Heqës i Pikave të Zeza e Ringarkueshme (me 6 koka thithëse)

Heqës i Pikave të Zeza e Ringarkueshme (me 6 koka thithëse)

Lek 2,600.00
Prezantojmë heqësin tonë të rikarikueshëm të pikave të zeza, të pajisur me 6 koka thithëse dhe një sistem të fuqishëm vakumi për kujdes efektiv të lëkurës. Kjo pajisje jo vetëm...
Heqës i Pikave të Zeza me Karikues me 4 Koka Thithëse

Heqës i Pikave të Zeza me Karikues me 4 Koka Thithëse

Lek 3,500.00Lek 3,000.00
Prezantimi ynë për heqjen e pikave të zeza të rikarikueshme, një pajisje revolucionare për kujdesin e lëkurës, e krijuar për të eliminuar pa mundim pikat e zeza dhe papastërtitë kokëfortë...
Heqës Vizual i Pikave të Zeza me 3 Koka Thithëse

Heqës Vizual i Pikave të Zeza me 3 Koka Thithëse

Lek 6,000.00
Ngritni rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën me heqësin tonë vizual të pikave të zeza, që përmban teknologjinë më të fundit për një përvojë profesionale spa në komoditetin e shtëpisë...
Heqës i Pikave të Zeza (me 3 koka thithëse)

Heqës i Pikave të Zeza (me 3 koka thithëse)

Lek 6,000.00Lek 5,800.00
Përmirësoni kujdesin tuaj për lëkurën me heqjen tonë të dukshme të pikave të zeza, me 3 koka thithëse për trajtim profesional spa në shtëpi. Pajisja jonë synon pikat e zeza...
Skin Gym Beauty Lifter T Bar Vibrues

Skin Gym Beauty Lifter T Bar Vibrues

Lek 2,500.00
Rreth Skin Gym Beauty Lifter T Bar Vibrues Skin Gym Beauty Lifter Vibrating T Bar është një rul inovativ i fytyrës që përdor teknologjinë vibruese për të ringjallur lëkurën tuaj. Koka...
Makinë silikoni për pastrimin e fytyrës

Makinë silikoni për pastrimin e fytyrës

Lek 3,700.00
Rreth Makinës për pastrimin e fytyrës Përjetoni zgjidhjen përfundimtare për një rutinë të butë dhe efektive të pastrimit të fytyrës me makinën për pastrimin e fytyrës silikoni. Kjo furçë përdor...
Rol Akulli

Rol Akulli

Lek 3,200.00
Rreth Rol Akullit Rula jonë revolucionare e akullit është këtu - mjeti perfekt i kujdesit të lëkures që do te transformoje rutinen tuaj të bukurisë. Kjo rule e lehte është...
Derma Roller (Microneedling)

Derma Roller (Microneedling)

Lek 2,600.00
Rreth Derma Roller Maksimizoni kujdesin e lëkurës tuaj me derma rollerin tonë, një pajisje për kujdesin e lëkurës e cila stimulon rinovimin e qelizave të lëkurës, nxit prodhimin e kolagjenit...
Heqës i pikave të zeza (me 5 koka thithëse )

Heqës i pikave të zeza (me 5 koka thithëse )

Lek 2,900.00
Rreth Heqësit të pikave të zeza Thuaj lamtumirë pikave të zeza kokëfortë dhe përshëndetje lëkurës së përsosur dhe rrezatuese me heqësin tonë të fuqishëm të pikave të zeza. Heqësi ynë...