Heqës Vizual i Pikave të Zeza me 3 Koka Thithëse

Lek 6,000.00
Ngritni rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën me heqësin tonë visual të pikave të zeza, që përmban teknologjinë më të fundit për një përvojë profesionale spa në komoditetin e shtëpisë tuaj. Kjo pajisje e sofistikuar vjen me tre koka thithëse, një sistem të fuqishëm vakumi, një aparat fotografik me piksel HD 100 W me zmadhim 50x dhe lidhje WIFI&APP.

Ngjyra: E zezë

E zezë
E bardhë
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-332-BLK
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim
Ngritni rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën me heqësin tonë vizual të pikave të zeza, që përmban teknologjinë më të fundit për një përvojë profesionale spa në komoditetin e shtëpisë tuaj. Kjo pajisje e sofistikuar vjen me tre koka thithëse, një sistem të fuqishëm vakumi, një aparat fotografik me piksel HD 100 W me zmadhim 50x dhe lidhje WIFI&APP.

I krijuar për saktësi, ky heqës i pikave të zeza ofron heqjen e saktë të pikave të zeza dhe të bardha, ndërsa thithja me vakum forcon lëkurën, parandalon depozitimin e melaninës dhe përmirëson ngjyrën tuaj të përgjithshme. E krijuar nga ABS të qëndrueshme dhe qarqe të integruara, pajisja disponohet në opsionet elegante të Bardhë dhe të Zezë elegante.

Me tre nivele thithjeje të rregullueshme që variojnë nga 63-65 kpa, ky heqës i pikave të zeza ofron rezultate të kontrolluara dhe efektive. Bateria 350 mAh siguron seanca të pandërprera të kujdesit të lëkurës, të karikuara lehtësisht me kabllon USB të përfshirë. Ngarkimi në 5V me rrymë 0,5A dhe fuqi nominale 0,25W, pajisja arrin karikim efikas në vetëm 1,5 orë për një dritare përdorimi të vazhdueshëm 45-minutësh.

Përjetoni të ardhmen e kujdesit të lëkurës me heqësin tonë të pikave të zeza Visual, duke ofruar lëkurë të pastër dhe rrezatuese pa mundim.
Informacion shtes
Ngjyra

E zezë, E bardhë