Heqës i Pikave të Zeza (me 3 koka thithëse)

Lek 6,000.00 Lek 5,800.00 RUAJ 3%
Përmirësoni kujdesin tuaj për lëkurën me heqjen tonë të dukshme të pikave të zeza, me 3 koka thithëse për trajtim profesional spa në shtëpi. Pajisja jonë synon pikat e zeza dhe pikat e bardha, duke rinovuar çehren tuaj me një opsion të butë silikoni të cilësisë ushqimore. Sistemi i vakumit me nivel të rregullueshëm siguron thithje optimale për zgjidhje efikase dhe higjienike.

Ngjyra: E bardhë

E bardhë
E gjelbër e hapur
E gjelbër e errët
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-331-WHT
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Përmirësoni kujdesin tuaj për lëkurën me heqjen tonë të dukshme të pikave të zeza, me 3 koka thithëse për trajtim profesional spa në shtëpi. Pajisja jonë synon pikat e zeza dhe pikat e bardha, duke rinovuar çehren tuaj me një opsion të butë silikoni të cilësisë ushqimore. Sistemi i vakumit me nivel të rregullueshëm siguron thithje optimale për zgjidhje efikase dhe higjienike.

Përjetoni transformimin me një kamerë me piksel HD 100 W dhe zmadhim 50x. Integroni pa probleme rutinën tuaj me lidhjen WIFI dhe APP për cilësimet e personalizuara dhe gjurmimin e progresit.

Dizajni ynë funksional ofron heqje të saktë të pikave të zeza dhe të bardha, thithje me vakum për forcimin e lëkurës, parandalimin e depozitimit të melaninës dhe përmirësimin e përgjithshëm të lëkurës. Krijuar me material ABS të qëndrueshëm, zgjidhni nga një gamë e bardhë, e gjelbër e hapur dhe e gjelbër e errët. Me tre nivele thithjeje në 63-65 kpa, pajisja jonë ofron rezultate të kontrolluara.

Bateria 350 mAh siguron kujdes të pandërprerë të lëkurës, të karikuar nëpërmjet kabllit USB. Arritni karikim efikas në 1,5 orë për 45 minuta përdorim të vazhdueshëm. Zbuloni lëkurën e pastër dhe rrezatuese pa mundim me të ardhmen e kujdesit të lëkurës!

Informacion shtes
Ngjyra

E bardhë, E gjelbër e hapur, E gjelbër e errët