Heqës i Pikave të Zeza e Ringarkueshme (me 6 koka thithëse)

Lek 2,600.00
Prezantojmë heqësin tonë të rikarikueshëm të pikave të zeza, të pajisur me 6 koka thithëse dhe një sistem të fuqishëm vakumi për kujdes efektiv të lëkurës. Kjo pajisje jo vetëm që trajton pikat e zeza dhe pikat e bardha, por gjithashtu përdor thithjen me vakum për të forcuar lëkurën, për të parandaluar depozitimin e melaninës dhe për të përmirësuar ngjyrën e përgjithshme.

Ngjyra: E bardhë

E bardhë
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-334-WHT
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Prezantojmë heqësin tonë të rikarikueshëm të pikave të zeza, të pajisur me 6 koka thithëse dhe një sistem të fuqishëm vakumi për kujdes efektiv të lëkurës. Kjo pajisje jo vetëm që trajton pikat e zeza dhe pikat e bardha, por gjithashtu përdor thithjen me vakum për të forcuar lëkurën, për të parandaluar depozitimin e melaninës dhe për të përmirësuar ngjyrën e përgjithshme.

E krijuar nga materili ABS, me një ekran LED dhe qarqe të integruara, kjo pajisje ofron 3 nivele thithjeje (normale, vaj, e thatë) me një gamë prej 58 kpa-65 kpa. Bateria e ringarkueshme litium, me një kapacitet 350 mAh, mundësohet lehtësisht nga një kabllo USB.

Përdoreni këtë heqës të pikave të zeza me tension pune 3,7 V dhe tension karikimi 5 V, me rrymë 1A-2A dhe fuqi nominale 2,5 W. Me një kohë të shpejtë karikimi 1-2 orë, shijoni 0,5-1 orë performancë efikase. Ngritni rutinën tuaj të kujdesit për lëkurën me këtë zgjidhje të avancuar dhe kompakte, duke arritur pa mundim një çehre më të pastër dhe më të shëndetshme.

Informacion shtes
Ngjyra

E bardhë