Fustane

Ndaj sipas:
Test Product

Test Product

Lek 10.00
Introducing our stylish Beige Long Buttoned Shirt Dress, a versatile addition to your wardrobe. This dress effortlessly combines fashion and comfort, offering a chic and timeless look for any occasion....
Fustan i Gjatë me Butona në Ngjyrën Bezhë

Fustan i Gjatë me Butona në Ngjyrën Bezhë

Lek 7,700.00Lek 6,900.00
Ju prezantojmë fustan tonë elegante të gjatë me butona në ngjyrën bezë, një shtesë e gjithanshme për veshjet tuaja. Ky fustan kombinon pa mundim modën dhe komoditetin, duke ofruar një...
Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Salmon
I ri

Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Salmon

Lek 7,600.00
Prezantimi i fustanit tonë këmishë me kopsa ngjyrë salmon - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit për gruan moderne. Ky fustan është i dizajnuar me një përshtatje të...
Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë e Kaltër e Errët
I ri

Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 7,600.00
Prezantimi i fustanit tonë këmishë me kopsa ngjyrë e kaltër e errët - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit për gruan moderne. Ky fustan është i dizajnuar me...
Fustan Viskozë me Printim me Lule të Bardha dhe Detaje me Stampim

Fustan Viskozë me Printim me Lule të Bardha dhe Detaje me Stampim

Lek 5,200.00Lek 3,900.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të lezetshëm viskoze me printim me lule të bardha dhe detaje me stampim, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. I punuar me pëlhurë viskoze me...
Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Bezhë
I ri

Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Bezhë

Lek 7,600.00
Prezantimi i fustanit tonë këmishë me kopsa ngjyrë bezhë - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit për gruan moderne. Ky fustan është i dizajnuar me një përshtatje të...
Fustan i Zi me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum
I ri

Fustan i Zi me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Lek 8,700.00
Prezantimi i fustanit tonë të zi me jakë të rregullueshme me rrip - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit që përmirëson pa mundim deklaratën tuaj të modës. Përqafoni...
Fustan i Kaltër i Errët me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum
I ri

Fustan i Kaltër i Errët me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Lek 8,700.00
Prezantimi i fustanit tonë të kaltër të errët me jakë të rregullueshme me rrip - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit që përmirëson pa mundim deklaratën tuaj të...
Fustan Khaki me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum
I ri

Fustan Khaki me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Lek 8,700.00
Prezantimi i fustanit tonë khaki me jakë të rregullueshme me rrip - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit që përmirëson pa mundim deklaratën tuaj të modës. Përqafoni përshtatjen...
Fustan i Midi i Bardhë me Krahë të Fryrë

Fustan i Midi i Bardhë me Krahë të Fryrë

Lek 4,100.00Lek 3,500.00
Prezantojmë fustanin tonë të përditshëm midi të bardhë me krahë të fryrë, një pjesë e shumëfishtë dhe elegante e garderobës që kombinon me lehtësi komoditetin dhe modën. Ky fustan klasik...
Fustan Ngjyrë e Bardhë me Sfond Krep me Valëza

Fustan Ngjyrë e Bardhë me Sfond Krep me Valëza

Lek 8,500.00Lek 7,400.00
Ju prezantojmë fustanin tonë elegant me sfond krep të bardhë, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. I punuar me pëlhurë krep me cilësi të lartë, ky fustan ofron një...
Fustan Venus me Mëngë të Rrudhura Ngjyrë Guri

Fustan Venus me Mëngë të Rrudhura Ngjyrë Guri

Lek 6,600.00
Ju prezantojmë fustanin tonë Venus me mëngë të rrudhura ngjyrë guri, një shtesë mahnitëse në gardërobën tuaj. Ky fustan kombinon dizajnin e modës me një prekje elegance, duke ofruar një...
Fustan i Thurur në Formë Katërkëndësh

Fustan i Thurur në Formë Katërkëndësh

Lek 5,800.00
Ju prezantojmë fustanin e thurur në formë katërkëndësh të shkëlqyer në ngjyrën elegante ecru. Ky fustan përfaqëson bukurinë, sofistikimin dhe klasën e bukurisë, duke e bërë atë një shtesë të...
Fustan Midi i Thurur

Fustan Midi i Thurur

Lek 5,200.00
Ju prezantojmë fustanin tonë elegant me gjatësi mesatare dhe të thurur, një shtesë sofistikuar dhe të mahnitshme për garderobën tuaj. I disponueshëm në tre ngjyra të mahnitshme - e zezë,...
Fustan i Kuq Mini me Lidhëse në Gjoks

Fustan i Kuq Mini me Lidhëse në Gjoks

Lek 3,600.00Lek 3,300.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të përditshëm të kuq Mini me lidhëse në gjoks, një pjesë garderobe e përshtatshme dhe e lehtë që kombinon thjeshtësinë me një prekje të magjisë. Ky...
Fustan Maxi me Pika me Rripa të Hollë dhe Shlic

Fustan Maxi me Pika me Rripa të Hollë dhe Shlic

Lek 3,700.00Lek 3,200.00
Ju prezantojmë fustanin tonë maxi me pika, me rripa të hollë dhe shlic,një veshje që mahnit dhe është e përparuar në modë dhe kombinon një bukuri lëvizëse me një elegancë...
Fustan Viskozë me Printim me Lule të Kaltërta dhe Detaje me Stampim

Fustan Viskozë me Printim me Lule të Kaltërta dhe Detaje me Stampim

Lek 5,200.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të lezetshëm me viskozë me printim me lule të kaltërta me detaje me stampim, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. I punuar me pëlhurë viskoze...
Fustan Ngjyrë e Kaltër me Sfond Krep me Valëza

Fustan Ngjyrë e Kaltër me Sfond Krep me Valëza

Lek 8,500.00
Ju prezantojmë fustanin tonë elegant ngjyrë e kaltër me sfond krep me valëza, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. I punuar me pëlhurë krep me cilësi të lartë, ky...
Fustan Venus me Mëngë të Rrudhura Ngjyrë e Kaltër

Fustan Venus me Mëngë të Rrudhura Ngjyrë e Kaltër

Lek 6,600.00
Ju prezantojmë fustanin tonë mahnitës me mëngë të rrudhur në ngjyrën e kaltër, një domosdoshmëri për veshjet tuaja. Ky fustan mishëron një shkrirje perfekte të stilit dhe elegancës, duke shfaqur...
Fustan Krep Ngjyrë e Kaltër me Butona dhe të Çara Anësore

Fustan Krep Ngjyrë e Kaltër me Butona dhe të Çara Anësore

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të shkëlqyeshëm me butona ngjyrë e kaltër - mishërimi i sofistikimit dhe bukurisë së përjetshme. Ngrini stilin tuaj me këtë veshje elegante që kombinon në mënyrë...
Fustan Viskozë me Printim Mini Lulesh dhe Detaje me Stampim

Fustan Viskozë me Printim Mini Lulesh dhe Detaje me Stampim

Lek 5,200.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të lezetshëm viskoze me printim mini lulesh dhe detaje me stampim, një shtesë e domosdoshme në gardërobën tuaj. I punuar me pëlhurë viskoze me cilësi të...
Fustan Mini me Rripa të Hollë dhe Aksesuar

Fustan Mini me Rripa të Hollë dhe Aksesuar

Lek 4,500.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të mahnitshëm mini me rripa të hollë. Ky fustan i shkurtër dhe i sofistikuar në ngjyrën e zezë është projektuar për të bërë një deklaratë të...
Fustan Maxi me Krahë të Fryrë

Fustan Maxi me Krahë të Fryrë

Lek 4,000.00
Prezantojmë fustanin tonë të shkëlqyer maxi me krahë të fryrë, një pjesë e mahnitshme dhe kapëse që kombinon mrekullisht elegancën. Ky fustan i bukur paraqet një modelim të kujdesshëm të...
Fustan Midi me Rripa Tepër të Hollë dhe Shlic

Fustan Midi me Rripa Tepër të Hollë dhe Shlic

Lek 4,200.00
Prezantojmë fustanin tonë të mahnitshëm midi me rripa tepër të hollë dhe shlic. Ky fustan është simboli i seksualitetit dhe mbresave, i projektuar për t'ju bërë të ndiheni të vetëbesuara...