Tops

Ndaj sipas:
Bluzë me Rripa të Kryqëzuara

Bluzë me Rripa të Kryqëzuara

Lek 4,200.00
Prezantojmë bluzën me rripa të kryqëzuara, një shtesë e bukur në garderobën tuaj që do të ngritë stilin tuaj pa mundim. Kjo bluzë shpalos elegancën e pafundme dhe është e...
Bluzë e Shkurtër me Detaje Zebër

Bluzë e Shkurtër me Detaje Zebër

Lek 3,600.00
Ju prezantojmë bluzën e shkurtër me detaje zebër, një shtesë e domosdoshme për gardërobën tuaj që kombinon lehtësisht stilin dhe sofistikimin. Kjo bluzë e bukur ka një model zebre, duke...
Bluzë e Thurur e Shkurtër me Butona në Ngjyrë Ari

Bluzë e Thurur e Shkurtër me Butona në Ngjyrë Ari

Lek 3,900.00
Përjetoni kombinimin perfekt të stilit dhe elegancën me të mrekullueshmen bluzë me vija dhe butona në ngjyrë ari. Kjo bluzë e bukur ka një model të paharrueshëm me vija të...
Bluzë e Shkurtër me Shpatulla të Cilësuara Asimetrikisht

Bluzë e Shkurtër me Shpatulla të Cilësuara Asimetrikisht

Lek 3,900.00
Ju prezantojmë bluznë e shkurtër me shpatulla të cilësuara asimetrikisht, një shtesë e përsosur për garderobën tuaj! E disponueshme në një gamë të mahnitshme ngjyrash, duke përfshirë ngjyrën e zezë,...
 Bluzë pa Mëngë

Bluzë pa Mëngë

Lek 3,700.00
Ju prezantojmë bluzën tonë pa mëngë të ndryshueshme, një shtesë e domosdoshme për gardërobën tuaj të përditshëm. E disponueshme në një gamë të ngjyrave të stilizuara, duke përfshirë të zezën,...
Bluzë e Shkurtër me Mëngë Voluminoze

Bluzë e Shkurtër me Mëngë Voluminoze

Lek 4,400.00
Prezantojmë bluzën tonë të shkurtër me mëngë voluminoze, një shtesë e domosdoshme për gardërobën tuaj. Kjo bluzë e veçantë është e disponueshme në një gamë ngjyrash të kapërcyeshme, përfshirë të...
Bluzë e Shkurtër me Detaje me Perla

Bluzë e Shkurtër me Detaje me Perla

Lek 3,000.00
Zbuloni bluzën e shkurtër me detaje me perla, një shtesë mahnitëse për garderobën tuaj. Kjo bluzë e bukur është e projektuar për të mahnitur dhe përmirësuar stilin tuaj pa mundim....
Bluzë e Shkurtër me Shpinë të Hapur

Bluzë e Shkurtër me Shpinë të Hapur

Lek 4,000.00
Ju prezantojmë bluzën e shkurtër me shpinë të hapur, një shtesë e domosdoshme për garderobën tuaj që do të rrisë stilin tuaj në mënyrë të lehtë. Kjo bluzë e modës...
Bluzë me Vija me Brezë të Shkurtër

Bluzë me Vija me Brezë të Shkurtër

Lek 2,400.00
Bluza me vija me brezë të shkurtër, simboli i stilin dhe rehatisë për përditshmërinë. Kjo pjesë e përshtatshme në çdo rast është projektuar për të ngritur gardërobën tuaj dhe siguruar...
Bluzë e Shkurtër me Logo-Bandë

Bluzë e Shkurtër me Logo-Bandë

Lek 2,400.00
Ju prezantojmë bluzën tonë të shkurtër me logo-bandë, epitominë e stilin dhe rehatinë për veshje të përditshme. Kjo pjesë e veçantë është projektuar për të ngritur gardërobën tuaj dhe për...