Nisan

Ndaj sipas:
Xhaketë Klasike me Vija

Xhaketë Klasike me Vija

Lek 5,100.00
Ngritni stilin tuaj me xhaketën me vija për gra! Kjo xhaketë është perfekt për gratë që duan të duken të përkryera dhe të vendosura, ndërsa ende mbajnë një atmosferë joformale. Xhaketa...
Xhaketë Klasike

Xhaketë Klasike

Lek 5,000.00Lek 4,700.00
Xhaketa jonë elegante dhe e stilizuar, është ideale për çdo rast. E prodhuar nga materialet me cilësi të lartë, kjo xhaketë është e rehatshme dhe e qëndrueshme, duke siguruar që...
Xhaketë me Rrip të Rregullueshëm

Xhaketë me Rrip të Rregullueshëm

Lek 6,200.00Lek 5,700.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë elegante me një rrip të rregulueshëm, një shtesë e ndryshueshme në gardërobën tuaj. Kjo xhaketë e mahnitshme është e disponueshme në një gamë ngjyrash stilike, duke...
Xhaketë me Butona Ngjyrë Ari

Xhaketë me Butona Ngjyrë Ari

Lek 5,700.00Lek 4,900.00
Prezantojmë xhaketën me butona ngjyrë ari, një kombinim i përsosur i sofistikimit dhe elegancës kohore. Kjo xhaketë e mahnitshme është e disponueshme në tre ngjyra të bukura: pjeshkë, rozë dhe...