Arritje të reja

Ndaj sipas:
Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Salmon
I ri

Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Salmon

Lek 7,600.00
Prezantimi i fustanit tonë këmishë me kopsa ngjyrë salmon - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit për gruan moderne. Ky fustan është i dizajnuar me një përshtatje të...
Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë e Kaltër e Errët
I ri

Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 7,600.00
Prezantimi i fustanit tonë këmishë me kopsa ngjyrë e kaltër e errët - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit për gruan moderne. Ky fustan është i dizajnuar me...
Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Bezhë
I ri

Fustan Këmishë me Kopsa Ngjyrë Bezhë

Lek 7,600.00
Prezantimi i fustanit tonë këmishë me kopsa ngjyrë bezhë - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit për gruan moderne. Ky fustan është i dizajnuar me një përshtatje të...
Pantallona Të Zeza me Varka
I ri

Pantallona Të Zeza me Varka

Lek 7,400.00
Prezantimi i pantallonave të zeza me varka – një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit për fashionistet moderne. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje ndaj detajeve, duke shfaqur...
Pantallona Kafe me Varka
I ri

Pantallona Kafe me Varka

Lek 7,400.00
Prezantimi i pantallonave kafe me varka – një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit për fashionistet moderne. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje ndaj detajeve, duke shfaqur xhepa...
Pantallona Ngjyrë Guri me Varka
I ri

Pantallona Ngjyrë Guri me Varka

Lek 7,400.00
Prezantimi i pantallonave kafe me varka – një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit për fashionistet moderne. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje ndaj detajeve, duke shfaqur xhepa...
Triko Piqué e Thurur me Vija të Zeza
I ri

Triko Piqué e Thurur me Vija të Zeza

Lek 6,900.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur me vija të zeza – një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër...
Xhaketë Ngjyrë Vizon me Valë Pufi
I ri

Xhaketë Ngjyrë Vizon me Valë Pufi

Lek 9,800.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse ngjyrë vizon me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një siluetë të...
Xhaketë e Kaltër e Errët me Valë Pufi
I ri

Xhaketë e Kaltër e Errët me Valë Pufi

Lek 9,800.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse të kaltër të errët me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një...
Xhaketë Ngjyrë Koci me Valë Pufi
I ri

Xhaketë Ngjyrë Koci me Valë Pufi

Lek 9,800.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse ngjyrë koci me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një siluetë të...
Xhaketë e Zezë me Valë Pufi
I ri

Xhaketë e Zezë me Valë Pufi

Lek 9,800.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse të zezë me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një siluetë të...
Fustan i Zi me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum
I ri

Fustan i Zi me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Lek 8,700.00
Prezantimi i fustanit tonë të zi me jakë të rregullueshme me rrip - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit që përmirëson pa mundim deklaratën tuaj të modës. Përqafoni...
Fustan i Kaltër i Errët me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum
I ri

Fustan i Kaltër i Errët me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Lek 8,700.00
Prezantimi i fustanit tonë të kaltër të errët me jakë të rregullueshme me rrip - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit që përmirëson pa mundim deklaratën tuaj të...
Fustan Khaki me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum
I ri

Fustan Khaki me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Lek 8,700.00
Prezantimi i fustanit tonë khaki me jakë të rregullueshme me rrip - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit që përmirëson pa mundim deklaratën tuaj të modës. Përqafoni përshtatjen...
Fund i Kaltër i Errët në Formë Zile me Xhepa Puff
I ri

Fund i Kaltër i Errët në Formë Zile me Xhepa Puff

Lek 8,400.00
Ju prezantojmë fundin tonë të kaltër të errët në formë zile me xhepa puff, një pjesë e modës që ndërthur pa mundim stilin dhe rehatinë. Ky fund është dizenjuar me...
Fund Ngjyrë Koci në Formë Zile me Xhepa Puff
I ri

Fund Ngjyrë Koci në Formë Zile me Xhepa Puff

Lek 8,400.00
Ju prezantojmë fundin tonë ngjyrë koci në formë zile me xhepa puff, një pjesë e modës që ndërthur pa mundim stilin dhe rehatinë. Ky fund është dizenjuar me një siluetë...
Fund Ngjyrë Vizon në Formë Zile me Xhepa Puff
I ri

Fund Ngjyrë Vizon në Formë Zile me Xhepa Puff

Lek 8,400.00
Ju prezantojmë fundin tonë ngjyrë vizon në formë zile me xhepa puff, një pjesë e modës që ndërthur pa mundim stilin dhe rehatinë. Ky fund është dizenjuar me një siluetë...
Fund i Zi në Formë Zile me Xhepa Puff
I ri

Fund i Zi në Formë Zile me Xhepa Puff

Lek 8,400.00
Ju prezantojmë fundin tonë të zi në formë zile me xhepa puff, një pjesë e modës që ndërthur pa mundim stilin dhe rehatinë. Ky fund është dizenjuar me një siluetë...
Fund i Kaltër i Errët i Fryrë në Formë Balone
I ri

Fund i Kaltër i Errët i Fryrë në Formë Balone

Lek 10,900.00
Ju prezantojmë fundin tonë të kaltër të errët të fryrë në formë balone - një deklaratë e modës që ndërthur në mënyrë të përsosur stilin dhe rehatinë. Ky fund i...
Fund Ngjyrë Koci i Fryrë në Formë Balone
I ri

Fund Ngjyrë Koci i Fryrë në Formë Balone

Lek 10,900.00Lek 9,900.00
Ju prezantojmë fundin tonë ngjyrë koci të fryrë në formë balone - një deklaratë e modës që ndërthur në mënyrë të përsosur stilin dhe rehatinë. Ky fund i madh ka...
Këmishë e Zëzë Elegante prej Pambuk Sateni
I ri

Këmishë e Zëzë Elegante prej Pambuk Sateni

Lek 6,600.00
Prezantimi i këmishës të zëzë elegante prej pambuk sateni – një përzierje e përsosur e elegancës dhe rehatisë. Kjo këmishë krenohet me një jakë këmishë, pranga të trasha dhe mëngë...
Këmishë e Kaltër Elegante prej Pambuk Sateni
I ri

Këmishë e Kaltër Elegante prej Pambuk Sateni

Lek 6,600.00Lek 5,900.00
Prezantimi i këmishës të kaltër elegante prej pambuk sateni – një përzierje e përsosur e elegancës dhe rehatisë. Kjo këmishë krenohet me një jakë këmishë, pranga të trasha dhe mëngë...
Këmishë Ecru Elegante prej Pambuk Sateni
I ri

Këmishë Ecru Elegante prej Pambuk Sateni

Lek 6,600.00
Prezantimi i këmishës ecru elegante prej pambuk sateni – një përzierje e përsosur e elegancës dhe rehatisë. Kjo këmishë krenohet me një jakë këmishë, pranga të trasha dhe mëngë shalqiri...
Fund i Gjerë Elastik prej Lëkure Ngjyrë e Zezë me Prerje të Lirshme
I ri

Fund i Gjerë Elastik prej Lëkure Ngjyrë e Zezë me Prerje të Lirshme

Lek 8,000.00
Ju prezantojmë fundin tonë elastik prej lëkure i zi me prerje të lirshme, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. I punuar me kujdes dhe vëmendje ndaj...