Aybikestil

Ndaj sipas:
Fund i Zi në Formë Zile me Xhepa Puff
I ri

Fund i Zi në Formë Zile me Xhepa Puff

Lek 8,400.00
Ju prezantojmë fundin tonë të zi në formë zile me xhepa puff, një pjesë e modës që ndërthur pa mundim stilin dhe rehatinë. Ky fund është dizenjuar me një siluetë...
Fund i Kaltër i Errët i Fryrë në Formë Balone
I ri

Fund i Kaltër i Errët i Fryrë në Formë Balone

Lek 10,900.00
Ju prezantojmë fundin tonë të kaltër të errët të fryrë në formë balone - një deklaratë e modës që ndërthur në mënyrë të përsosur stilin dhe rehatinë. Ky fund i...
Fund Ngjyrë Koci i Fryrë në Formë Balone
I ri

Fund Ngjyrë Koci i Fryrë në Formë Balone

Lek 10,900.00Lek 9,900.00
Ju prezantojmë fundin tonë ngjyrë koci të fryrë në formë balone - një deklaratë e modës që ndërthur në mënyrë të përsosur stilin dhe rehatinë. Ky fund i madh ka...
Këmishë e Zëzë Elegante prej Pambuk Sateni
I ri

Këmishë e Zëzë Elegante prej Pambuk Sateni

Lek 6,600.00
Prezantimi i këmishës të zëzë elegante prej pambuk sateni – një përzierje e përsosur e elegancës dhe rehatisë. Kjo këmishë krenohet me një jakë këmishë, pranga të trasha dhe mëngë...
Këmishë e Kaltër Elegante prej Pambuk Sateni
I ri

Këmishë e Kaltër Elegante prej Pambuk Sateni

Lek 6,600.00Lek 5,900.00
Prezantimi i këmishës të kaltër elegante prej pambuk sateni – një përzierje e përsosur e elegancës dhe rehatisë. Kjo këmishë krenohet me një jakë këmishë, pranga të trasha dhe mëngë...
Këmishë Ecru Elegante prej Pambuk Sateni
I ri

Këmishë Ecru Elegante prej Pambuk Sateni

Lek 6,600.00
Prezantimi i këmishës ecru elegante prej pambuk sateni – një përzierje e përsosur e elegancës dhe rehatisë. Kjo këmishë krenohet me një jakë këmishë, pranga të trasha dhe mëngë shalqiri...
Fund i Gjerë Elastik prej Lëkure Ngjyrë e Zezë me Prerje të Lirshme
I ri

Fund i Gjerë Elastik prej Lëkure Ngjyrë e Zezë me Prerje të Lirshme

Lek 8,000.00
Ju prezantojmë fundin tonë elastik prej lëkure i zi me prerje të lirshme, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. I punuar me kujdes dhe vëmendje ndaj...
Fund i Gjerë Elastik prej Lëkure Ngjyrë Kafe me Prerje të Lirshme
I ri

Fund i Gjerë Elastik prej Lëkure Ngjyrë Kafe me Prerje të Lirshme

Lek 8,000.00
Ju prezantojmë fundin tonë elastik prej lëkure ngjyrë kafe me prerje të lirshme, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. I punuar me kujdes dhe vëmendje ndaj...
Fund i Gjerë Elastik prej Lëkure Ngjyrë Ecru me Prerje të Lirshme
I ri

Fund i Gjerë Elastik prej Lëkure Ngjyrë Ecru me Prerje të Lirshme

Lek 8,000.00
Ju prezantojmë fundin tonë elastik prej lëkure ngjyrë ecru me prerje të lirshme, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. I punuar me kujdes dhe vëmendje ndaj...
Xhaketë e Shkurtër e Zezë
I ri

Xhaketë e Shkurtër e Zezë

Lek 9,100.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë të shkurtër të zezë, një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo xhaketë përmban një mbyllje të ndërthurur të sofistikuar dhe mëngë me kopsa...
Xhaketë e Shkurtër Krem
I ri

Xhaketë e Shkurtër Krem

Lek 9,100.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë të shkurtër krem, një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo xhaketë përmban një mbyllje të ndërthurur të sofistikuar dhe mëngë me kopsa për...
Xhaketë e Shkurtër Kafe
I ri

Xhaketë e Shkurtër Kafe

Lek 9,100.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë të shkurtër kafe, një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo xhaketë përmban një mbyllje të ndërthurur të sofistikuar dhe mëngë me kopsa për...
Pantallona të Zeza Elastike në Formë Balone
I ri

Pantallona të Zeza Elastike në Formë Balone

Lek 6,700.00
Prezantimi i pantallonave tona të zeza elastike në formë balone – një përzierje perfekte e rehatisë dhe stilit për çdo sezon. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje të përpiktë...
Pantallona Ngjyrë e Kaltër e Errët Elastike në Formë Balone
I ri

Pantallona Ngjyrë e Kaltër e Errët Elastike në Formë Balone

Lek 6,700.00
Prezantimi i pantallonave tona ngjyrë e kaltër e errët elastike në formë balone – një përzierje perfekte e rehatisë dhe stilit për çdo sezon. Këto pantallona janë të dizajnuara me...
Pantallona Kafe Elastike në Formë Balone
I ri

Pantallona Kafe Elastike në Formë Balone

Lek 6,700.00
Prezantimi i pantallonave tona kafe elastike në formë balone – një përzierje perfekte e rehatisë dhe stilit për çdo sezon. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje të përpiktë ndaj...
Pantallona Ngjyrë Deve Elastike në Formë Balone
I ri

Pantallona Ngjyrë Deve Elastike në Formë Balone

Lek 6,700.00
Prezantimi i pantallonave tona ngjyrë deve elastike në formë balone – një përzierje perfekte e rehatisë dhe stilit për çdo sezon. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje të përpiktë...
Pantallona të Zeza Klasike me Prerje në Formë Karrote
I ri

Pantallona të Zeza Klasike me Prerje në Formë Karrote

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona të zeza klasike me prerje në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të krijuara me një përshtatje të lirshme dhe bujare, këto pantallona ofrojnë...
Pantallona Ngjyrë e Kaltër e Errët Klasike me Prerje në Formë Karrote
I ri

Pantallona Ngjyrë e Kaltër e Errët Klasike me Prerje në Formë Karrote

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona ngjyrë e kaltër e errët klasike me prerje në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të krijuara me një përshtatje të lirshme dhe bujare,...
Pantallona Krem Klasike me Prerje në Formë Karrote
I ri

Pantallona Krem Klasike me Prerje në Formë Karrote

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona krem klasike me prerje në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të krijuara me një përshtatje të lirshme dhe bujare, këto pantallona ofrojnë një...
Pantallona Ngjyrë Deve Klasike me Prerje në Formë Karrote
I ri

Pantallona Ngjyrë Deve Klasike me Prerje në Formë Karrote

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona ngjyrë deve klasike me prerje në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të krijuara me një përshtatje të lirshme dhe bujare, këto pantallona ofrojnë...
Fund i Gjerë Relaksues me Varg Ngjyrë e Kaltër e Errët
I ri

Fund i Gjerë Relaksues me Varg Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë fundin tonë të gjerë relaksues me varg ngjyrë e kaltër e errët - mishërimi i rehatisë dhe stilit. Ky fund është i dizajnuar me detaje të përpikta, me...
Fund i Gjerë Relaksues me Varg Ngjyrë Bezhë
I ri

Fund i Gjerë Relaksues me Varg Ngjyrë Bezhë

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë fundin tonë të gjerë relaksues me varg ngjyrë bezhë - mishërimi i rehatisë dhe stilit. Ky fund është i dizajnuar me detaje të përpikta, me rrathë të shumtë...
Tunik me Valë Ngjyrë e Zezë
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë e Zezë

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë e zezë, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke...
Tunik me Valë Ngjyrë e Kaltër e Errët
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë e Kaltër e Errët

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë e katër e errët, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj...