Fustane

Ndaj sipas:
Fustan i Midi i Bardhë me Krahë të Fryrë

Fustan i Midi i Bardhë me Krahë të Fryrë

Lek 4,100.00Lek 3,500.00
Prezantojmë fustanin tonë të përditshëm midi të bardhë me krahë të fryrë, një pjesë e shumëfishtë dhe elegante e garderobës që kombinon me lehtësi komoditetin dhe modën. Ky fustan klasik...
Fustan i Kuq Mini me Lidhëse në Gjoks

Fustan i Kuq Mini me Lidhëse në Gjoks

Lek 3,600.00Lek 3,300.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të përditshëm të kuq Mini me lidhëse në gjoks, një pjesë garderobe e përshtatshme dhe e lehtë që kombinon thjeshtësinë me një prekje të magjisë. Ky...
Fustan Maxi me Pika me Rripa të Hollë dhe Shlic

Fustan Maxi me Pika me Rripa të Hollë dhe Shlic

Lek 3,700.00Lek 3,200.00
Ju prezantojmë fustanin tonë maxi me pika, me rripa të hollë dhe shlic,një veshje që mahnit dhe është e përparuar në modë dhe kombinon një bukuri lëvizëse me një elegancë...
Fustan Mini me Rripa të Hollë dhe Aksesuar

Fustan Mini me Rripa të Hollë dhe Aksesuar

Lek 4,500.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të mahnitshëm mini me rripa të hollë. Ky fustan i shkurtër dhe i sofistikuar në ngjyrën e zezë është projektuar për të bërë një deklaratë të...
Fustan Maxi me Krahë të Fryrë

Fustan Maxi me Krahë të Fryrë

Lek 4,000.00
Prezantojmë fustanin tonë të shkëlqyer maxi me krahë të fryrë, një pjesë e mahnitshme dhe kapëse që kombinon mrekullisht elegancën. Ky fustan i bukur paraqet një modelim të kujdesshëm të...
Fustan Midi me Rripa Tepër të Hollë dhe Shlic

Fustan Midi me Rripa Tepër të Hollë dhe Shlic

Lek 4,200.00
Prezantojmë fustanin tonë të mahnitshëm midi me rripa tepër të hollë dhe shlic. Ky fustan është simboli i seksualitetit dhe mbresave, i projektuar për t'ju bërë të ndiheni të vetëbesuara...
Fustan Maxi me Mëngë Voluminoze Gjoks të Hapur dhe Shlic

Fustan Maxi me Mëngë Voluminoze Gjoks të Hapur dhe Shlic

Lek 3,900.00Lek 3,500.00
Prezantojmë fustanin maxi me krahë voluminoze gjoks të hapur dhe shlic, një përmirësi e vërtetë e bukurisë dhe elegancës. Ky fustan i sjellë për të kapur vëmendjen dhe tërheqë sytë...
Fustan Midi me Lule me Rripa Lidhëse dhe Shlic

Fustan Midi me Lule me Rripa Lidhëse dhe Shlic

Lek 3,900.00
Prezantojmë fustanin midi me lule me rripa lidhëse dhe shlic - një veshje e mahnitshme dhe shumë e përshtatshme që kombinon harmonikisht bukurinë femërore me stilin bashkëkohor. Ky fustan është...
Fustan me Lule me Gjatësi Mesatare dhe me Rripa Lidhës

Fustan me Lule me Gjatësi Mesatare dhe me Rripa Lidhës

Lek 3,900.00Lek 3,600.00
Ju prezantojmë fustanin tonë me lule të mrekullueshëm me gjatësi mesatare dhe me rripa lidhës, epitominë e elegancës dhe hirit. I përpunuar me kujdes të veçantë për detajet, ky fustan...
Fustan Midi me Motiv Lulesh me Rrip

Fustan Midi me Motiv Lulesh me Rrip

Lek 3,800.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të adhurueshëm me gjatësi të mesme dhe me motiv lulesh, i shoqëruar me rrip. Ky fustan është projektuar për të nxjerrë në pah gëzimin tuaj të...
Fustan Maxi me Lule me Krahë të Fryrë dhe Rripa në Formë X

Fustan Maxi me Lule me Krahë të Fryrë dhe Rripa në Formë X

Lek 3,900.00
Paraqesim fustanin tonë frymëzues maxi me lule me krahë të fryra dhe rripa në formë x, një vërtetësi e elegancës dhe feminitetit. Ky fustan i mahnitshëm ka një model tërheqës...
Fustan me Lule me Dekolte të Hapur

Fustan me Lule me Dekolte të Hapur

Lek 4,500.00Lek 3,700.00
Ngritni stilin tuaj me fustanin tonë të shkëlqyeshëm me motive lulesh dhe dekolte të hapur, duke paraqitur lule blu mbresëlënëse për një prekje të sofistikuar. Kjo përzierje e përsosur midis elegancës...
Fustan Elegant me Rripa të Hollë, Dekolte të Hapur dhe Shlic

Fustan Elegant me Rripa të Hollë, Dekolte të Hapur dhe Shlic

Lek 5,100.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të shkëlqyer elegant me rripa të hollë, dekolte të hapur dhe shlic. Ky fustan i mahnitshëm i zi është një epitet i vërtetë i bukurisë dhe...
Fustan Elegante me Rripa të Hollë

Fustan Elegante me Rripa të Hollë

Lek 3,900.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të mahnitshëm Elegant me Rripa të Hollë. Ky fustan mini në ngjyrë të bardhë e shpërndan seksualitetin dhe vëmendjen. I punuar me përkushtim, është i projektuar...
Fustan Midi Klasik me Plise në Bel dhe Dekolte të Hapur

Fustan Midi Klasik me Plise në Bel dhe Dekolte të Hapur

Lek 4,800.00Lek 4,400.00
Ju prezantojmë fustanin tonë midi klasik me plise në bel dhe dekolte të hapur, një veshje kohëtare dhe e sofistikuar që shpreh elegancë dhe xhentilësi. Ky fustan kombinon me lehtësi...
Fustan Midi Klasik me Rripa të Lidhur dhe Shlic

Fustan Midi Klasik me Rripa të Lidhur dhe Shlic

Lek 4,200.00
Prezantojmë fustanin tonë midi klasik me rripa të lidhur dhe shlic, një rrobë e bukur dhe e shkëlqyeshme që i përket elegancës së përjetshme. Ky fustan kombinon lehtësisht sofistikimin me...
Fustan i Përditshëm me Rripa të Holla të Supit

Fustan i Përditshëm me Rripa të Holla të Supit

Lek 3,600.00Lek 3,100.00
Ju prezantojmë fustanin tonë të stilit me rripa të hollë të supit, shtesën perfekte për gardërobën tuaj të përditshme. Ky fustan ofron një stil të rehatshëm dhe të përkryer që...