Arritje të reja

Ndaj sipas:
Pantallona Të Zeza me Varka
I ri

Pantallona Të Zeza me Varka

Lek 7,400.00
Prezantimi i pantallonave të zeza me varka – një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit për fashionistet moderne. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje ndaj detajeve, duke shfaqur...
Pantallona Kafe me Varka
I ri

Pantallona Kafe me Varka

Lek 7,400.00
Prezantimi i pantallonave kafe me varka – një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit për fashionistet moderne. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje ndaj detajeve, duke shfaqur xhepa...
Pantallona Ngjyrë Guri me Varka
I ri

Pantallona Ngjyrë Guri me Varka

Lek 7,400.00
Prezantimi i pantallonave kafe me varka – një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit për fashionistet moderne. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje ndaj detajeve, duke shfaqur xhepa...
Pantallona të Zeza Elastike në Formë Balone
I ri

Pantallona të Zeza Elastike në Formë Balone

Lek 6,700.00
Prezantimi i pantallonave tona të zeza elastike në formë balone – një përzierje perfekte e rehatisë dhe stilit për çdo sezon. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje të përpiktë...
Pantallona Ngjyrë e Kaltër e Errët Elastike në Formë Balone
I ri

Pantallona Ngjyrë e Kaltër e Errët Elastike në Formë Balone

Lek 6,700.00
Prezantimi i pantallonave tona ngjyrë e kaltër e errët elastike në formë balone – një përzierje perfekte e rehatisë dhe stilit për çdo sezon. Këto pantallona janë të dizajnuara me...
Pantallona Kafe Elastike në Formë Balone
I ri

Pantallona Kafe Elastike në Formë Balone

Lek 6,700.00
Prezantimi i pantallonave tona kafe elastike në formë balone – një përzierje perfekte e rehatisë dhe stilit për çdo sezon. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje të përpiktë ndaj...
Pantallona Ngjyrë Deve Elastike në Formë Balone
I ri

Pantallona Ngjyrë Deve Elastike në Formë Balone

Lek 6,700.00
Prezantimi i pantallonave tona ngjyrë deve elastike në formë balone – një përzierje perfekte e rehatisë dhe stilit për çdo sezon. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje të përpiktë...
Pantallona të Zeza Klasike me Prerje në Formë Karrote
I ri

Pantallona të Zeza Klasike me Prerje në Formë Karrote

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona të zeza klasike me prerje në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të krijuara me një përshtatje të lirshme dhe bujare, këto pantallona ofrojnë...
Pantallona Ngjyrë e Kaltër e Errët Klasike me Prerje në Formë Karrote
I ri

Pantallona Ngjyrë e Kaltër e Errët Klasike me Prerje në Formë Karrote

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona ngjyrë e kaltër e errët klasike me prerje në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të krijuara me një përshtatje të lirshme dhe bujare,...
Pantallona Krem Klasike me Prerje në Formë Karrote
I ri

Pantallona Krem Klasike me Prerje në Formë Karrote

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona krem klasike me prerje në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të krijuara me një përshtatje të lirshme dhe bujare, këto pantallona ofrojnë një...
Pantallona Ngjyrë Deve Klasike me Prerje në Formë Karrote
I ri

Pantallona Ngjyrë Deve Klasike me Prerje në Formë Karrote

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona ngjyrë deve klasike me prerje në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të krijuara me një përshtatje të lirshme dhe bujare, këto pantallona ofrojnë...
Pantallona Lëkure Kafe në Formë Karrote
I ri

Pantallona Lëkure Kafe në Formë Karrote

Lek 7,800.00
Ju prezantojmë pantallonat tona lëkurë kafe në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe, këto pantallona mburren me një...
Pantallona Lëkure të Zeza në Formë Karrote
I ri

Pantallona Lëkure të Zeza në Formë Karrote

Lek 7,800.00
Ju prezantojmë pantallonat tona lëkurë të zeza në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe, këto pantallona mburren me...
Pantallona Lëkure Ecru në Formë Karrote
I ri

Pantallona Lëkure Ecru në Formë Karrote

Lek 7,800.00
Ju prezantojmë pantallonat tona lëkurë ecru në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe, këto pantallona mburren me një...
Pantallona të Zeza me Prerje në Formë Karrote me Xhep
I ri

Pantallona të Zeza me Prerje në Formë Karrote me Xhep

Lek 7,000.00
Prezantimi i pantallonave tona të zeza me prerje në formë karrote me xhep – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe shkathtësisë. Të krijuara në mënyrë të përpiktë për...
Pantallona Bezhë me Prerje në Formë Karrote me Xhep
I ri

Pantallona Bezhë me Prerje në Formë Karrote me Xhep

Lek 7,000.00
Prezantimi i pantallonave tona bezhë me prerje në formë karrote me xhep – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe shkathtësisë. Të krijuara në mënyrë të përpiktë për një...
Pantallona Gri e Errët me Prerje në Formë Karrote me Xhep
I ri

Pantallona Gri e Errët me Prerje në Formë Karrote me Xhep

Lek 7,000.00
Prezantimi i pantallonave tona gri e errët me prerje në formë karrote me xhep – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe shkathtësisë. Të krijuara në mënyrë të përpiktë...
Pantallona Kafe me Prerje në Formë Karrote me Xhep
I ri

Pantallona Kafe me Prerje në Formë Karrote me Xhep

Lek 7,000.00
Prezantimi i pantallonave tona kafe me prerje në formë karrote me xhep – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe shkathtësisë. Të krijuara në mënyrë të përpiktë për një...