Fund-Pantallona Klasike me Vija

Lek 3,800.00
Duke u prodhuar nga materialet më cilësore, këta fund-pantallona janë projektuar me një model kohor me vija që sigurisht do të bëjnë një deklaratë.

Fund-pantallonat tona janë të përshtatshëm për çdo rast të përditshëm - qoftë duke bërë shëtitur apo duke qëndruar me miqtë. Dizajni i përshtatshëm ofron një ndjesi të rehatshme që do t'ju mbajë të sigurt gjatë gjithë ditës.

Madhësia: Small

Small
Medium
Large

Ngjyra: E kaltër

E kaltër
Shitës: Nisan
SKU: BON-20220719-75
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Jemi të kënaqur që ju prezantojmë shtesën tonë më të fundit në koleksion - fund-pantallona me vija. Duke u prodhuar nga materialet më cilësore, këta fund-pantallona janë projektuar me një model kohor me vija që sigurisht do të bëjnë një deklaratë.

Fund-pantallonat tona janë të përshtatshme për çdo rast të përditshëm - qoftë duke bërë shëtitur apo duke qëndruar me miqtë. Dizajni i përshtatshëm ofron një ndjesi të rehatshme që do t'ju mbajë të sigurt gjatë gjithë ditës.

Ngrini nivelin e stilin tuaj duke e përputhur këtë fund-pantallonë me xhaketën tonë me vija. E bërë nga të njëjtat materiale premium dhe me një model të përshtatshëm me vija, kjo xhaketë është përfundimi i duhur për veshjen tuaj.

Mos humbni mundësinë për të shtuar këtë rrobaqepësi të domosdoshme në koleksionin tuaj - porosisni tani dhe përjetoni të gjitha avantazhet e këtyre produkteve.

Informacion shtes
Madhësia

Small, Medium, Large

Ngjyra

E kaltër