Kushtet e blerjes

Kushtet e blerjes

E drejta e tërheqjes

Blerja në Bonbona është e lehtë, e sigurt dhe pa surpriza të pakëndshme. Ne ofrojmë eksperiencë të lehtë të blerjes dhe dërgesa të shpejta si rrufe. TVSH-ja është e përfshirë në të gjitha çmimet tona. Më poshtë do të gjeni kushtet tona të plota të blerjes!

Ne ofrojmë blerje të lehtë dhe mundësi për ta testuar produktin. Ju lutemi vini re, megjithatë, se paketimi duhet të hapet në mënyrë që të mund të testoni produktin, dëshirojmë që dëmtimet e pakos të jenë sa më të vogëla të mundshme. Nëse produkti është dëmtuar, ne kemi të drejtë të vlerësojmë se sa është ulur vlera e shitjes dhe ta zbresim këtë shumë nga paratë e kthimit.

Produktet që nuk mund të kthehen pas prishjes së ambalazhit janë: produkte intime, produkte higjienike, të brendshme, produkte ku vula është thyer nga konsumatori, kufje, produkte kozmetike, etj. Një kthim kërkon 14 ditë për t'u përpunuar.

Nëse dëshironi të ktheni një produkt, fillimisht duhet të raportoni rastin tuaj këtu. Ju lutemi vini re se duhet të shkruani emrin dhe adresën e emailit që keni përdorur për të bërë porosinë tuaj kur raportoni rastin tuaj.

Që nga momenti kur raportoni rastin tuaj, keni 7 ditë për ta kthyer produktin. Ne jemi përgjegjës për rregullimin e tarnsportit për të arritur tek ju dhe për të marrë paketën nga ju. Ju lutemi vini re se ju si klient jeni përgjegjës për tarifat e kthimit të mallrave nëse ju pendoheni 1 ditë më pas nga dita që keni pranuar porosinë. Por nëse ju e verifikoni produktin në prani të korrierit dhe e refuzoni porosinë, atëher nuk jeni përgjegjës për tarifën e kargos.

Ne do t'ju kthejmë paratë brenda 14 ditëve në rast anulimi, në rast vonese dhe ankese. Mos harroni të na tregoni se si dëshironi që ne t'ju transferojmë paratë në varësi se si keni bërë pagesën. KUJDES! Nëse keni paguar për një artikull me një kartë dhuratë, mund të merrni vetëm një kartë dhuratë në këmbim dhe jo para.

Adresa e kthimit është:
Bonbona/MerrJep
Rr. "Barrikadave", 9-Katëshet, Godina 2, Hyrja 1, Apartamenti 12
1001 Tiranë

Dorëzimi

Ne ofrojmë dërgesë me agjentin TNT Albania me dërgesë në shtëpi si dhe dorëzim të produktit fizikisht nga zyra jonë në Tiranë. Transporti falas vlen për porositë mbi 5000 LEK, përndryshe kostoja e transportit është 229 LEK. Porositë e marra para orës 14:00 në ditët e punës dërgohen gjithmonë në të njëjtën ditë. Klikoni këtu për të parë kohën e dorëzimit në varësi të vendit ku jetoni.

Pagesa

Pagesa mund të bëhet nëpërmjet shërbimit me para në dorëzim, pagesë fizike direkte, sidhe pagesë nëpërmejt faturës.

Shërbimi me para në dorëzim

Në një shërbim me para në dorëzim, ju si klient kryeni pagesën në momentin që pranoi paketën nga korrieri.

Pagesë fizike direkte

Nëse keni zgjedhur të merrni porosinë vetë nga zyra jonë atëher pagesën e kryeni në momentin që ju fizikisht pranoni produktin nga punonjësit në zyrë! Ju jeni të mirpritur të merrni porosinë nga ora 08:00- 16:00 (e hënë - e premte).

Fatura

Në një blerje me faturë, ju si klinetë fillimisht e kryeni pagesën e faturës, e cila përfshin shpenzimin e produktit dhe atë të trasportit. Pasi të keni bërë pagesën, jeni të lirë të pranoni paketën tuaj kur të mbërrijë korrieri me të!

Shitjet për të miturit

Nëse jeni nën 18 vjeç, duhet të keni lejen e prindit për të porositur nga ne.

Garancia dhe Ankesat

Ne garantojmë që mallrat që merrni janë pa defekte pas dorëzimit. Nëse, pavarësisht kësaj, ju merrni një produkt të prishur, ju raportoni ankesën tuaj këtu. Ju lutemi vini re se gjithmonë duhet të vendosni emrin tuaj dhe adresën e emailit që keni përdorur për të bërë porosinë tuaj. Ju keni një garancion prej 1 viti për të gjitha produktet. Ne paguajmë transportin e kthimit në rast të kthimit për shkak të një ankese. Në rast mosmarrëveshjeje, është politika jonë të ndjekim rekomandimet e Bordit të Përgjithshëm të Ankesave.

In the event of a dispute, you can proceed with your complaint on the EU's common site for dispute resolution, which hears disputes arising from cross-border e-commerce. In the event of a national dispute, we refer primarily to the General Complaints Board, which can be accessed at www.arn.se or ARN, Box 174, 101 23 Stockholm.

You have the right to open the packaging free of charge to check that the product is working.

Informacioni i kontaktit për ankesat:
Klikoni këtu për të kontaktuar shërbimin ndaj klientit
Bonbona / MerrJep
Rr. "Barrikadave", 9-Katëshet, Godina 2, Hyrja 1, Apartamenti 12
1001 Tiranë

Siguria dhe Privatësia

Të gjitha porositë tuaja janë të koduara, pra plotësisht të sigurta.

Mësoni më shumë rreth politikës sonë të sigurisë dhe privatësisë këtu