Kthimi & Shkëmbimi

Kthime & Shkëmbime

Në Bonbona, kënaqësia jote është në qendër të gjithçkaje që bëjmë. Ndërsa ne sinqerisht shpresojmë se produktet tona do t'i tejkalojnë pritjet e tua, ne e kuptojmë se mund të ketë raste kur ato nuk arrijnë plotësisht në shenjë. Në raste të tilla, je e/i sigurt se ne jemi këtu për të të ndihmuar në çdo hap të rrugës.

Ne e kuptojmë se ndonjëherë, pavarësisht nga përpjekjet tona më të mira, një produkt mund të mos jetë saktësisht ai që pret. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një politikë kthimi pa probleme, duke të lejuar të kthesh artikujt brenda 7 ditëve nga marrja e porosisë tënd.

Por angazhimi ynë shkon përtej vetëm kthimit. Ne gjithashtu ofrojmë ndihmë gjithëpërfshirëse për shkëmbimet. Pavarësisht nëse ke nevojë të kthesh artikuj të padëshiruar, të raportosh produkte të dëmtuara ose të adresosh ndonjë shqetësim tjetër me porosinë tënd, kjo faqe shërben si shoqëruesi jot i besueshëm për të lundruar procesin pa probleme. Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë që përvoja jote me Bonbona të mbetet po aq e këndshme sa produktet që ne ofrojmë.

Si mund t'i kthej produktet nëse pendohem?

Si mund t'i kthej produktet nëse pendohem?

  • Fillo duke na njoftuar për qëllimin tënd për të kthyer një produkt në faqen tonë të dedikuar të kthimit. Në këtë faqe, do të gjesh një formular të përshtatshëm për përdoruesit. Të lutemi jep emrin tënd, adresën e emailit dhe një shpjegim të shkurtër se pse dëshiro të kthesh produktin(et).
  • Ekipi ynë i shërbimit ndaj klientit do të shqyrtojë menjëherë kërkesën tënd dhe do të ofrojë udhëzime të mëtejshme.
  • Paketo në mënyrë të sigurt produktin(et) që ke ndërmend të kthesh në një kuti transporti të përshtatshëm. Të lutemi vër re se artikujt e kthyer duhet të jenë në gjendjen e tyre origjinale, të patëmetë dhe duhet të jenë të mbyllura në paketimin e tyre origjinal të kartonit të pahapur. Fatkeqësisht, ne nuk mund të bëjmë rimbursime për artikujt që nuk i plotësojnë këto kritere. Sigurohuni që të printosh etiketën e kthimit, e cila duhet të përfshijë numrin tënd të porosisë, dhe ta vendosisho brenda paketës.
  • Ne do të koordinojmë dërgesën e kthimit me një agjent nga TNT Albania. Nëse e ndryshon mendjen brenda 1 dite nga marrja e porosisë tuaj, ti je përgjegjës për kostot e transportit të kthimit. Megjithatë, nëse e kontrollon produktin pas marrjes në prani të korrierit dhe zgjedh të refuzosh porosinë, nuk do të jesh përgjegjës për tarifën e transportit. Për të mbrojtur kthimin tënd, ne rekomandojmë përdorimin e një metode transporti të gjurmueshëm me mbulim sigurimi.

Pasi kthimi jot të arrijë në magazinë tonë, ne do të njoftojmë menjëherë me email. Më pas do të përpunojmë kthimin dhe do të lëshojmë një rimbursim brenda 14 ditëve.

Detajet e rimbursimit:

  • Nëse ke zgjedhur pagesën e faturës, rimbursimi jot do të kreditohet në të njëjtën llogari nga e cila ke bërë fillimisht pagesën për porosinë tënd.
  • Nëse ke bërë një pagesë të menjëhershme me marrjen e porosisë tënd, rimbursimi jot do të përpunohet brenda 1-3 ditëve nga korrieri.

Për çdo pyetje ose ndihmë shtesë në lidhje me kthimin e produktit, të lutemi mos hezito të kontaktosh ekipin tonë të shërbimit të klientit. Ne jemi këtu për të ofruar udhëzime dhe mbështetje.
Si të filloni një shkëmbim për artikujt

Si të filloni një shkëmbim për artikujt


Në Bonbona, ne e kuptojmë se ndonjëherë ti mund të kesh nevojë për një madhësi ose ngjyrë të ndryshme për t'iu përshtatur në mënyrë të përkryer preferencave të tua. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një proces të thjeshtë dhe të përshtatshëm shkëmbimi për të siguruar kënaqësinë tënd të plotë me blerjen tënd. Të lutemi rishiko informacionin e mëposhtëm për të mësuar se si të fillosh një shkëmbim pa mundim.

Pranueshmëria për shkëmbim:

Ti mund ta ndërrosh artikullin tënd me një madhësi ose ngjyrë tjetër, me kusht që artikulli i dëshiruar të jetë aktualisht në magazinën tonë. Nëse artikulli me të cilin dëshiron ta shkëmbesh është i mbaruar, të lutemi që të konsiderosh kthimin e artikujve në vend të kësaj.

Një shkëmbim falas për porosi:

Ne jemi të kënaqur të ofrojmë një (1) shkëmbim falas për çdo porosi, duke të lejuar të bësh rregullimet që të nevojiten për të shijuar në maksimum blerjen tënd të re.

Procesi efikas i shkëmbimit:

Pasi të marrim artikullin që dëshiron të shkëmbesh në magazinën tonë, ekipi ynë i përkushtuar kryen një kontroll të përpiktë të kontrollit të cilësisë për të siguruar që është në gjendjen e tij origjinale. Sapo artikulli kalon standardet tona të cilësisë, ne përpunojmë me shpejtësi porosinë tënd të shkëmbimit. Kjo siguron që të marrës menjëherë artikullin tënd të dëshiruar, duke të lejuar të shijosh zgjedhjen tënd të re pa vonesë.

Qëndro e/i informuar me gjurmimin:

Për të të mbajtur të informuar për statusin e shkëmbimit tënd, do të marrësh një njoftim me email që përmban një lidhje përcjellëse sapo të dërgohet porosia jote e shkëmbimit.

Termat dhe Kushtet e Shkëmbimit:

Afati kohor: Për blerjet online, ke 7 ditë nga data kur porosia jote është dërguar për të nisur një shkëmbim.

Gjendja e artikullit: Artikujt që synon të shkëmbesh duhet të jenë në gjendjen e tyre origjinale, të paqetuara dhe duhet të mbajnë të gjitha etiketat e bashkangjitura.

Shkëmbimi rajonal: Ju lutemi që të përpunoni shkëmbimin në të njëjtin rajon ku keni bërë fillimisht blerjen tuaj.

Procesi i lehtë i shkëmbimit:

  • Filloni procesin tuaj të shkëmbimit duke na njoftuar për qëllimin tuaj në faqen tonë të dedikuar të shkëmbimit. Këtu do të gjeni një formular të përshtatshëm për përdoruesit ku mund të jepni emrin tuaj, adresën e emailit dhe një shpjegim të shkurtër se përse dëshironi të shkëmbeni produktin(ët). Për më tepër, ju lutemi specifikoni ngjyrën dhe madhësinë e dëshiruar që dëshironi në këmbim të artikujve që po ktheni.
  • Ekipi ynë efikas i shërbimit ndaj klientit do të shqyrtojë menjëherë kërkesën tuaj dhe do t'ju ofrojë udhëzime gjithëpërfshirëse për të lehtësuar shkëmbimin tuaj.
  • Paketoni në mënyrë të sigurt produktin(ët) që planifikoni të shkëmbeni në një kuti transporti të përshtatshëm. Mos harroni, artikujt e shkëmbyer duhet të jenë në gjendjen e tyre origjinale, të pandryshuar dhe duhet të mbeten të mbyllura në paketimin e tyre origjinal, të pahapur prej kartoni. Ju lutemi printoni etiketën e shkëmbimit, duke përfshirë numrin tuaj të porosisë, dhe përfshijeni brenda paketës.
  • Ne do të koordinojmë dërgesën e shkëmbimit me një përfaqësues nga TNT Albania, duke siguruar një proces shkëmbimi të qetë dhe në kohë.

Në Bonbona, kënaqësia juaj është prioriteti ynë dhe ne jemi të përkushtuar që ta bëjmë procesin e shkëmbimit sa më të qetë. Nëse keni pyetje të mëtejshme ose keni nevojë për ndihmë, ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni ekipin tonë të dedikuar të shërbimit ndaj klientit.

Regjistro rastin tënd në Bonbona