Kartë dhuratë

Kartat e dhuratave

- Çfarë do t'i blej babit këtë vit? Çfarë dëshiron mami? A mund të jap përsëri çorape këtë vit?

E njeh veten? Në Bonbona do të gjeni një gamë të gjerë pajisjesh dhe dhuratash, por nëse nuk jeni të sigurt se çfarë të dhuroni, ne dëshirojmë të rekomandojmë një kartë të sigurt: një kartë dhuratë!

Një kartë dhuratë dixhitale vlerësohet gjithmonë dhe me ne në Bonbona, marrësi mund të zgjedhë midis veglave argëtuese dhe emocionuese dhe të gjejë vetëm produktin e duhur që e bën jetën pak më argëtuese ose më të zgjuar.

Karta e dhuratës përdoret nga marrësi duke plotësuar kodin unik që vjen me kartën e dhuratës në arkë.

Kushtet

Karta dhuratë është e vlefshme në Bonbona.al dhe përdoret nga marrësi duke plotësuar kodin 16-shifror (pa hapësira) dhe kodin pin që vjen me kartën e dhuratës në arkë. Karta e dhuratës është e vlefshme për 2 vjet nga data e blerjes. Një kartë dhuratë e skaduar nuk mund të zgjatet ose zëvendësohet me një kartë të re dhuratë. Është e mundur të përdorni disa karta dhuratë për të njëjtën blerje. Karta e dhuratës nuk mund të përdoret për para.