Fustan Mini me Butona Ngjyrë Ari

Lek 6,100.00 Lek 5,500.00 RUAJ 10%
Ky fustan mini me një dekolte V që përmirësohet me butonat e saj shkëlqyese ngjyrë ari, shton një prekje glamuroze në dizajnin e tij të thjeshtë dhe elegant. Butonat me ngjyrë ari vijojnë në mes të fustanit, duke krijuar një pamje të sofistikuar që është ideale për një darkë ose një rast të veçantë. Gjatësia e fustanit tregon këmbët tuaja dhe përshtatet me siluetën e ngushtë. Në përgjithësi, ky fustan me butona shkëlqyes ari është një pjesë deklaruese që është njëkohësisht elegante dhe e përshtatshme për raste të ndryshme.

Madhësia: Small

Small
Medium
Large

Ngjyra: E zezë

E zezë
E kaltër
Bezhë
Shitës: Nisan
SKU: BON-20220719-65
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Kategoritë: Fustane Nisan Oferta Rroba
Përshkrim
Ky fustan mini me një dekolte V që përmirësohet me butonat e saj shkëlqyese ngjyrë ari, shton një prekje glamuroze në dizajnin e tij të thjeshtë dhe elegant. Butonat me ngjyrë ari vijojnë në mes të fustanit, duke krijuar një pamje të sofistikuar që është ideale për një darkë ose një rast të veçantë. Gjatësia e fustanit tregon këmbët tuaja dhe përshtatet me siluetën e ngushtë. Në përgjithësi, ky fustan me butona shkëlqyes ari është një pjesë deklaruese që është njëkohësisht elegante dhe e përshtatshme për raste të ndryshme.
Informacion shtes
Madhësia

Small, Medium, Large

Ngjyra

E zezë, E kaltër, Bezhë