Në trend

Ndaj sipas:
Pantallona Gri e Errët me Prerje në Formë Karrote me Xhep
I ri

Pantallona Gri e Errët me Prerje në Formë Karrote me Xhep

Lek 7,000.00
Prezantimi i pantallonave tona gri e errët me prerje në formë karrote me xhep – një përzierje e përsosur e rehatisë, stilit dhe shkathtësisë. Të krijuara në mënyrë të përpiktë...
Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Deve
I ri

Xhaketë me Xhep dhe Zinxhir Ngjyrë Deve

Lek 8,800.00
Prezantimi i xhaketës tonë me xhep dhe zinxhir ngjyrë deve - një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit. Kjo xhaketë në modë është projektuar duke pasur parasysh komoditetin, duke...
Pantallona Vrapimi me Xhep Ngjyrë Gri e Errët
I ri

Pantallona Vrapimi me Xhep Ngjyrë Gri e Errët

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona për vrapim me xhep ngjyrë gri e errët – mishërimi i rehatisë së relaksuar dhe elegante. Të dizajnuara me një përshtatje të gjerë dhe të madhe,...
Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Bezhë
I ri

Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Bezhë

Lek 27,000.00
Ju prezantojmë pallton tonë kashmiri me xhepa ngjyrë bezhë, një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit. Kjo pallto përmban një përshtatje të relaksuar që nuk bën kompromis me stilin....
Introducing the Brown Loose Pocketed Cashmere Coat, a luxurious addition to your winter wardrobe. Crafted from premium cashmere, this coat combines warmth with style, featuring a loose fit and practical pockets. The rich brown hue adds sophistication to any ensemble, making it ideal for both casual outings and formal occasions. Elevate your cold-weather look with this essential piece that offers both comfort and timeless elegance.
I ri

Pallto Kashmiri me Xhepa Ngjyrë Kafe

Lek 27,000.00
Ju prezantojmë pallton tonë kashmiri me xhepa ngjyrë kafe, një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit. Kjo pallto përmban një përshtatje të relaksuar që nuk bën kompromis me stilin....
Introducing the Camel Pique Plain Cardigan, a versatile wardrobe essential. Crafted from high-quality pique fabric in classic camel, this cardigan offers comfort and timeless style. Perfect for layering year-round, it effortlessly enhances any outfit, whether casual or professional. Add this essential piece to your collection for versatile, refined elegance.
I ri

Triko Piqué e Thurur Ngjyrë Deve

Lek 5,700.00 – Lek 6,900.00
Ju prezantojmë trikon piqué të thurur ngjyrë deve– një shtesë elegante dhe e gjithanshme për veshjet tuaja. Kjo triko nuk është vetëm e modës, por edhe tepër e rehatshme, falë...
Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë Deve
I ri

Fund i Gjerë Voluminoz Ngjyrë Deve

Lek 8,100.00
Prezantimi i fundit tonë të gjerë voluminoz ngjyrë deve – një përzierje perfekte e stilit dhe komoditetit. Ky fund i gjithanshëm është krijuar për të rritur elegancën tuaj me veçoritë...
Tunik me Valë Ngjyrë Bezhë
I ri

Tunik me Valë Ngjyrë Bezhë

Lek 6,800.00
Ju prezantojmë tunikën tonë me valë ngjyrë bezhë, një shtesë e gjithanshme dhe me stil në gardërobën tuaj. Kjo tunikë është projektuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, duke shfaqur...
Pantallona Ngjyrë Deve Klasike me Prerje në Formë Karrote
I ri

Pantallona Ngjyrë Deve Klasike me Prerje në Formë Karrote

Lek 7,000.00
Ju prezantojmë pantallonat tona ngjyrë deve klasike me prerje në formë karrote – mishërimi i rehatisë dhe stilit. Të krijuara me një përshtatje të lirshme dhe bujare, këto pantallona ofrojnë...
Pantallona Kafe me Varka
I ri

Pantallona Kafe me Varka

Lek 7,400.00
Prezantimi i pantallonave kafe me varka – një përzierje e përsosur e stilit dhe komoditetit për fashionistet moderne. Këto pantallona janë të dizajnuara me vëmendje ndaj detajeve, duke shfaqur xhepa...
Xhaketë Ngjyrë Vizon me Valë Pufi
I ri

Xhaketë Ngjyrë Vizon me Valë Pufi

Lek 9,800.00
Ju prezantojmë xhaketën tonë mahnitëse ngjyrë vizon me valë pufi - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit. Kjo pjesë e punuar me përpikmëri krenohet me një siluetë të...
Fustan i Zi me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum
I ri

Fustan i Zi me Rrip dhe Kollare të Ndryshueshëm me Volum

Lek 8,700.00
Prezantimi i fustanit tonë të zi me jakë të rregullueshme me rrip - një përzierje e përsosur e rehatisë dhe stilit që përmirëson pa mundim deklaratën tuaj të modës. Përqafoni...