Aksesorë

Ndaj sipas:
Çantë Prej Kashte me Rrip Kryq dhe Kapëse Metalike

Çantë Prej Kashte me Rrip Kryq dhe Kapëse Metalike

Lek 3,200.00
Ju prezantojmë çantën tonë prej kashte me rrip kryq dhe kapëse metalike, një aksesor i vogël por jashtëzakonisht i lezetshëm që nxjerr sharm dhe sofistikim. Kjo çantë dore e punuar...
Çantë Prej Kashte me Rrip Kryq dhe Kapëse Metalike

Çantë Prej Kashte me Rrip Kryq dhe Kapëse Metalike

Lek 3,200.00
Ju prezantojmë çantën tonë prej kashte me rrip kryq dhe kapëse metalike, një aksesor i vogël por jashtëzakonisht i lezetshëm që nxjerr sharm dhe sofistikim. Kjo çantë dore e punuar...
Çantë Prej Kashte me Rrip Kryq dhe Kapëse Metalike

Çantë Prej Kashte me Rrip Kryq dhe Kapëse Metalike

Lek 3,200.00
Ju prezantojmë çantën tonë prej kashte me rrip kryq dhe kapëse metalike, një aksesor i vogël por jashtëzakonisht i lezetshëm që nxjerr sharm dhe sofistikim. Kjo çantë dore e punuar...
Çantë Prej Kashte me Rrip Kryq dhe Kapëse Metalike

Çantë Prej Kashte me Rrip Kryq dhe Kapëse Metalike

Lek 3,200.00
Ju prezantojmë çantën tonë prej kashte me rrip kryq dhe kapëse metalike, një aksesor i vogël por jashtëzakonisht i lezetshëm që nxjerr sharm dhe sofistikim. Kjo çantë dore e punuar...
Çantë Kashte me Rrip Kryq në Formë Gjysmërrethi

Çantë Kashte me Rrip Kryq në Formë Gjysmërrethi

Lek 4,000.00
Ju prezantojmë çantën tonë prej kashte me rrip kryq në formë gjysmërrethi, një aksesor elegant dhe i sofistikuar që ndërthur formën dhe funksionin pa mundim. E krijuar në një formë...
Çantë Kashte me Rrip Kryq në Formë Gjysmërrethi

Çantë Kashte me Rrip Kryq në Formë Gjysmërrethi

Lek 4,000.00
Ju prezantojmë çantën tonë prej kashte me rrip kryq në formë gjysmërrethi, një aksesor elegant dhe i sofistikuar që ndërthur formën dhe funksionin pa mundim. E krijuar në një formë...
Çantë Kashte me Rrip Kryq në Formë Gjysmërrethi

Çantë Kashte me Rrip Kryq në Formë Gjysmërrethi

Lek 4,000.00
Ju prezantojmë çantën tonë prej kashte me rrip kryq në formë gjysmërrethi, një aksesor elegant dhe i sofistikuar që ndërthur formën dhe funksionin pa mundim. E krijuar në një formë...
Çantë Kashte me Rrip Kryq në Formë Gjysmërrethi

Çantë Kashte me Rrip Kryq në Formë Gjysmërrethi

Lek 4,000.00
Ju prezantojmë çantën tonë prej kashte me rrip kryq në formë gjysmërrethi, një aksesor elegant dhe i sofistikuar që ndërthur formën dhe funksionin pa mundim. E krijuar në një formë...
Çantë prej Kashte

Çantë prej Kashte

Lek 3,500.00
Prezantimi i çantës sonë prej kashte, një mishërim e vërtetë e elegancës dhe stilit të verës. Kjo çantë e mrekullueshme shfaq një formë skulpturore mahnitëse që tërheq vëmendjen kudo që...
Çantë prej Kashte

Çantë prej Kashte

Lek 3,500.00
Prezantimi i çantës sonë prej kashte, një mishërim e vërtetë e elegancës dhe stilit të verës. Kjo çantë e mrekullueshme shfaq një formë skulpturore mahnitëse që tërheq vëmendjen kudo që...
Çantë prej Kashte

Çantë prej Kashte

Lek 3,500.00
Prezantimi i çantës sonë prej kashte, një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit të verës. Kjo çantë e mrekullueshme shfaq një formë skulpturore mahnitëse që tërheq vëmendjen kudo që...
Çantë prej Kashte

Çantë prej Kashte

Lek 3,500.00
Prezantimi i çantës sonë prej kashte, një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit të verës. Kjo çantë e mrekullueshme shfaq një formë skulpturore mahnitëse që tërheq vëmendjen kudo që...
Çantë prej Kashte

Çantë prej Kashte

Lek 3,500.00
Prezantimi i çantës sonë prej kashte, një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit të verës. Kjo çantë e mrekullueshme shfaq një formë skulpturore mahnitëse që tërheq vëmendjen kudo që...
Çantë prej Kashte

Çantë prej Kashte

Lek 3,500.00
Prezantimi i çantës sonë prej kashte, një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit të verës. Kjo çantë e mrekullueshme shfaq një formë skulpturore mahnitëse që tërheq vëmendjen kudo që...
Çantë prej Kashte

Çantë prej Kashte

Lek 3,500.00
Prezantimi i çantës prej kashte, një mishërim i vërtetë i elegancës dhe stilit të verës. Kjo çantë e mrekullueshme shfaq një formë skulpturore mahnitëse që tërheq vëmendjen kudo që të...
Çantë e Thurur Gërshetë me Kashtë me Vija

Çantë e Thurur Gërshetë me Kashtë me Vija

Lek 4,900.00Lek 4,400.00
Ju prezantojmë çantën tonë të thurur gërshetë me kashtë me vija, një aksesor elegant dhe i gjithanshëm që kombinon stilin dhe funksionalitetin. Kjo çantë magjepsëse është e punuar me përpikëri...
Çantë e Thurur Gërshetë me Kashtë me Vija

Çantë e Thurur Gërshetë me Kashtë me Vija

Lek 4,900.00Lek 4,400.00
Ju prezantojmë çantën tonë të thurur gërshetë me kashtë me vija, një aksesor elegant dhe i gjithanshëm që kombinon stilin dhe funksionalitetin. Kjo çantë magjepsëse është e punuar me përpikëri...
Çantë e Thurur Gërshetë me Kashtë me Vija

Çantë e Thurur Gërshetë me Kashtë me Vija

Lek 4,900.00Lek 4,400.00
Ju prezantojmë çantën tonë të thurur gërshetë me kashtë me vija, një aksesor elegant dhe i gjithanshëm që kombinon stilin dhe funksionalitetin. Kjo çantë magjepsëse është e punuar me përpikëri...
Çantë e Thurur Gërshetë me Kashtë me Vija

Çantë e Thurur Gërshetë me Kashtë me Vija

Lek 4,900.00Lek 4,400.00
Ju prezantojmë çantën tonë të thurur gërshetë me kashtë me vija, një aksesor elegant dhe i gjithanshëm që kombinon stilin dhe funksionalitetin. Kjo çantë magjepsëse është e punuar me përpikëri...
Çantë Supe në Formë Paralelogrami me Rrip Zinxhir

Çantë Supe në Formë Paralelogrami me Rrip Zinxhir

Lek 3,900.00
Ju prezantojmë çantën tonë në formë paralelogrami me rrip zinxhir - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe bukurisë që do ta ngrejë stilin tuaj në lartësi të reja! Kjo...
Çantë Supe në Formë Paralelogrami me Rrip Zinxhir

Çantë Supe në Formë Paralelogrami me Rrip Zinxhir

Lek 3,900.00
Ju prezantojmë çantën tonë në formë paralelogrami me rrip zinxhir - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe bukurisë që do ta ngrejë stilin tuaj në lartësi të reja! Kjo...
Çantë Supe në Formë Paralelogrami me Rrip Zinxhir

Çantë Supe në Formë Paralelogrami me Rrip Zinxhir

Lek 3,900.00
Ju prezantojmë çantën tonë në formë paralelogrami me rrip zinxhir - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe bukurisë që do ta ngrejë stilin tuaj në lartësi të reja! Kjo...
Çantë Supe në Formë Paralelogrami me Rrip Zinxhir

Çantë Supe në Formë Paralelogrami me Rrip Zinxhir

Lek 3,900.00
Ju prezantojmë çantën tonë në formë paralelogrami me rrip zinxhir - një mishërim i vërtetë i elegancës dhe bukurisë që do ta ngrejë stilin tuaj në lartësi të reja! Kjo...
Çantë Elegante prej Lëkure me Kapëse Metalike

Çantë Elegante prej Lëkure me Kapëse Metalike

Lek 4,800.00
Prezantimi i çantës sonë elegante prej lëkure me kapëse metalike, një mishërim i vërtetë i elegancës dhe sofistikimit. Kjo çantë mahnitëse mburret me një detaj hapjeje tërheqëse në ngjyrën ar...

Aksesorë Elegantë dhe Modernë për Femra në Bonbona.al

Në Bonbona.al, jemi të përkushtuar të ofrojmë një gamë të gjerë aksesorë online për të përmbushur çdo nevojë dhe preferencë stilistike. Pavarësisht nëse kërkoni aksesorë elegantë për një mbrëmje të veçantë, aksesorë për festa dhe ngjarje formale, apo aksesorë të përditshëm për një pamje të përditshme, ne kemi gjithçka që ju nevojitet. Shfletoni koleksionin tonë të jashtëzakonshëm të aksesorëve për femra online dhe gjeni ato që përshtaten më së miri me stilin dhe jetën tuaj.

Koleksioni ynë përfshin aksesorë për gra, aksesorë moderne, aksesorë klasike, dhe aksesorë luksoze për çdo rast dhe sezon. Nga bizhuteri elegante dhe çanta klasike, deri te kapela në modë dhe rripa elegantë, çdo detaj është menduar për të plotësuar stilin tuaj unik.

Për ata që kërkojnë diçka të veçantë, ne ofrojmë edhe aksesorë me dizajn të veçantë, aksesorë të personalizuar me emër, dhe aksesorë me motive tradicionale. Nuk mungojnë as shalle elegante, doreza në modë, rripa luksoz e as kapelë me stil dhe produkte të tjera për kujdesin e veshjeve, për t'u siguruar që çdo pjesë e garderobës tuaj të jetë në gjendje të shkëlqyer.

Zbuloni aksesorët për femra në Bonbona.al dhe përmirësoni stilin tuaj me aksesorët më të rinj në trend. Gjeni gjithçka që ju nevojitet, nga aksesorë për verë dhe aksesorë për dimër, deri te aksesorë për ngjarje të veçanta dhe aksesorë sportive. Bëhuni gati të ndriçoni çdo rast me koleksionin tonë të mrekullueshëm të aksesorëve!

 

Aksesorë për Ngjarje Formale dhe Përditshem në Bonbona.al

Në Bonbona.al, ofrojmë një gamë të gjerë aksesorë për femra për ngjarje formale dhe aksesorë për raste të veçanta. Zgjidhni nga aksesorë elegante, aksesorë klasike, aksesorë luksoze për dasma, bizhuteri elegante për femra, dhe aksesorë për mbrëmje. Për një pamje të sofistikuar dhe tërheqëse, zbuloni aksesorët tanë me dizajn të veçantë dhe motive tradicionale. Përdorni aksesorë vintage ose aksesorë për stilin boho për të shtuar një prekje nostalgjike dhe të veçantë në veshjet tuaja.

Aksesorë për Çdo Stinë dhe Rast në Bonbona.al

Ne kemi aksesorë për çdo stinë dhe rast, duke përfshirë aksesorë për stinën e verës, aksesorë të përshtatshme për vjeshtë, aksesorë të përshtatshme për dimër si dhe aksesorë për pushime verore dhe aksesorë për plazh. Gjeni aksesorë të bëra me dorë, aksesorë me perla, aksesorë me gurë të çmuar, dhe aksesorë minimalist për një pamje të thjeshtë dhe elegante. Aksesorët tanë për plazh dhe pushime verore janë perfektë për ditët me diell dhe aventurat tuaja verore.

Çanta dhe Bizhuteri për Femra

Koleksioni ynë përfshin një gamë të gjerë çantash dhe bizhuterish për femra. Zgjidhni nga çanta elegante për femra, çanta klasike dhe çanta të përditshme. Për raste speciale, kemi çanta për dasma dhe evente të veçanta. Nëse kërkoni bizhuteri elegante për gra, bizhuteri klasike, bizhuteri minimaliste, bizhuteri për përditshmëri, ose bizhuteri për dasma ne kemi gjithçka që ju nevojitet për të kompletuar pamjen tuaj.

Kapele, Rripa dhe Shallë për Femra

Stiloni pamjen tuaj me kapelë elegante dhe kapelë klasike me koleksionin tonë të kapelave. Për ditët me diell, kemi kapelë për diell dhe kapelë për plazh. Koleksioni ynë përfshin gjithashtu rripa elegant dhe rripa klasik, rripa luksozë dhe shalle për femra që janë të modës dhe elegante.

Doreza dhe Kujdesi për Veshjet

Ne ofrojmë doreza në modë, doreza elegante dhe doreza të përditshme për të plotësuar veshjet tuaja. Për të ruajtur dhe kujdesur veshjet tuaja, kemi produkte të dedikuara për kujdesin e veshjeve për të gjitha llojet e tekstileve. Ne jemi gjithmon aty kur vjen në fjalë kujdesi për veshjet elegante, kujdesi për veshjet për rroba delikate, kujdesi për veshjet e dasmës, kujesi për veshjet e punës dhe kujdesi për veshjet për të gjitha llojet e tekstileve. 

Aksesorë Unik dhe Personalizuar për Femra

Nëse kërkoni aksesorë unike dhe të personalizuar, ne kemi zgjidhje për ju. Zbuloni aksesorët tanë të personalizuar me emër dhe dizajn argëtues, të cilat janë perfekte për dhurata ose për t'i bërë vetes një dhuratë të veçantë. Aksesorët tanë me stil boho dhe urban do të plotësojnë çdo pamje dhe stil jetese.

 Në Bonbona.al, do të gjeni aksesorë për femra online për çdo rast dhe stinë. Koleksioni ynë përfshin aksesorë luksoze për mbrëmje, aksesorë me dizajn të veçant, aksesorë me dizajn argëtues, aksesorë minimaliste, aksesorë mode, aksesorë për femra për mbrëmje verore, aksesorë për flokët, aksesorë për fustan, aksesorë për punë, aksesorë për përditshmëri, aksesorë për sport dhe aktivitet, aksesorë për stilin urban, aksesorë të lira, aksesorë të modës, aksesorë unike për femra që do të përmbushin çdo preferencë stilistike. Pavarësisht nëse kërkoni aksesorë për ngjarje formale, për çdo ditë, për sport dhe aktivitet, apo për pushime dhe udhëtime, ne kemi gjithçka që ju nevojitet për të dukur dhe ndiheni të mrekullueshëm. Shfletoni koleksionin tonë të aksesorëve në Bonbona.al dhe gjeni aksesorët tuaj të preferuar sot! Bli online vetem tek Bonbona.al.