Çantë Kashte me Gërsheta me Model Gjeometrik me Dorezë Drejtkëndore

Lek 4,100.00
Prezantimi i çantës sonë me gërsheta me model gjeometrik me dorezë drejtkëndëshe, një shkrirje mahnitëse e artit dhe një joshje në verë. Kjo çantë e hollë tregon një formë të bukur skulpturore dhe gjeometrike, duke e bërë atë një kënaqësi të vërtetë vizuale. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, ajo përmban një sërë ngjyrash magjepsëse që i shtojnë një prekje të gjallë ansamblit tuaj.

E endur me saktësi, kjo çantë që bën deklarata kombinon pa mundim shkëlqimin me një atmosferë vere. Dizajni i saj i ndërlikuar me gërsheta tregon aftësinë dhe mjeshtërinë pas krijimit të tij, duke siguruar që ai të dallohet në çdo mjedis, ndërsa mbetet pa mundim elegante.

Doreza drejtkëndore i shton një prekje moderne estetikës së përgjithshme të çantës, duke ofruar si komoditet ashtu edhe shkathtësi. Dorëza lejon mbajtjen e lehtë dhe shton një element vizual unik që plotëson në mënyrë të përsosur modelin gjeometrik të çantës.

Ngjyra: Vjollcë

Vjollcë

Madhësia: 35 × 15 × 30 cm

35 × 15 × 30 cm
Shitës: Bag to Bag
SKU: BON-20220719-225
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Prezantimi i çantës sonë me gërsheta me model gjeometrik me dorezë drejtkëndëshe, një shkrirje mahnitëse e artit dhe një joshje në verë. Kjo çantë e hollë tregon një formë të bukur skulpturore dhe gjeometrike, duke e bërë atë një kënaqësi të vërtetë vizuale. E krijuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve, ajo përmban një sërë ngjyrash magjepsëse që i shtojnë një prekje të gjallë ansamblit tuaj.

E endur me saktësi, kjo çantë që bën deklarata kombinon pa mundim shkëlqimin me një atmosferë vere. Dizajni i saj i ndërlikuar me gërsheta tregon aftësinë dhe mjeshtërinë pas krijimit të tij, duke siguruar që ai të dallohet në çdo mjedis, ndërsa mbetet pa mundim elegante.

Doreza drejtkëndore i shton një prekje moderne estetikës së përgjithshme të çantës, duke ofruar si komoditet ashtu edhe shkathtësi. Dorëza lejon mbajtjen e lehtë dhe shton një element vizual unik që plotëson në mënyrë të përsosur modelin gjeometrik të çantës.

Pavarësisht nëse jeni duke shëtitur përgjatë plazheve me rërë ose duke eksploruar rrugët e qytetit, kjo çantë është shoqëruesi i përsosur. Brendësia e saj e gjerë ofron hapësirë të bollshme për gjërat tuaja thelbësore, ndërsa mbyllja e sigurt i mban gjërat tuaja të sigurta dhe të organizuara.

Përqafoni sharmin e lehtë të çantës sonë prej kashte me model gjeometrik me dorezë drejtkëndore. Me formën e saj mahnitëse skulpturore dhe gjeometrike, ngjyrat e gjalla dhe një prekje elegance plazhi, është aksesori i fundit për ata që vlerësojnë stilin e modës.

Informacion shtes
Ngjyra

Vjollcë

Madhësia

35 × 15 × 30 cm