Çantë Dore me Rrip Supe të Ndashëm

Lek 3,800.00
Ju prezantojmë çantën tonë të dorës me rrip supe të ndashëm, një aksesor elegant dhe i gjithanshëm që ndërthur modën dhe funksionalitetin. E krijuar me kujdes, kjo çantë dore është krijuar për të ngritur pamjen tuaj dhe për të akomoduar gjërat tuaja thelbësore të përditshme. E disponueshme në një gamë të gjerë ngjyrash, ajo ofron opsione të pafundme për t'iu përshtatur stilit tuaj personal.

Karakteristika e spikatur e kësaj çantë dore është rripi i saj i ndashëm i shpatullave, duke ju ofruar fleksibilitet për ta mbajtur atë si një çantë tërthore ose për ta mbajtur atë si një çantë elegante. Ky dizajn i përshtatshëm ju lejon të përshtateni me çdo situatë dhe të kaloni pa mundim nga dita në natë.

Madhësia: 26 × 10 × 14 cm

26 × 10 × 14 cm

Ngjyra: Bezhë

Bezhë
Shitës: Bag to Bag
SKU: BON-20220719-278
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Ju prezantojmë çantën tonë të dorës me rrip supe të ndashëm, një aksesor elegant dhe i gjithanshëm që ndërthur modën dhe funksionalitetin. E krijuar me kujdes, kjo çantë dore është krijuar për të ngritur pamjen tuaj dhe për të akomoduar gjërat tuaja thelbësore të përditshme. E disponueshme në një gamë të gjerë ngjyrash, ajo ofron opsione të pafundme për t'iu përshtatur stilit tuaj personal.

Karakteristika e spikatur e kësaj çantë dore është rripi i saj i ndashëm i shpatullave, duke ju ofruar fleksibilitet për ta mbajtur atë si një çantë tërthore ose për ta mbajtur atë si një çantë elegante. Ky dizajn i përshtatshëm ju lejon të përshtateni me çdo situatë dhe të kaloni pa mundim nga dita në natë.

Çanta e dorës me rrip supe të ndashëm integrohet pa probleme në jetën tuaj të përditshme. Tërheqja dhe praktika e saj e përjetshme e bëjnë atë një aksesor të domosdoshëm për individët e ndërgjegjshëm për modën që vlerësojnë stilin dhe komoditetin.

E punuar me materiale të cilësisë së lartë, kjo çantë dore siguron qëndrueshmëri dhe jetëgjatësi. Vëmendja ndaj detajeve dhe ndërtimi i qëndrueshëm garantojnë se do t'i rezistojë provës së kohës duke ruajtur pamjen e saj elegante.

Ngritni stilin tuaj me çantën tonë të dorës me rrip supe të ndashëm, duke përqafuar shkathtësinë e saj. Përjetoni ekuilibrin e përsosur të modës dhe funksionalitetit dhe bëni një deklaratë kudo që të shkoni.

Informacion shtes
Madhësia

26 × 10 × 14 cm

Ngjyra

Bezhë