Delivery

Koha e zakonshme e dorëzimit

Koha jonë e rregullt e dorëzimit zakonisht varion nga 1 deri në 14 ditë pune dhe është e zbatueshme për të gjitha metodat e disponueshme të transportit. Porositë e marra para orës 14:00 të ditëve të javës dërgohen në të njëjtën ditë, me kusht që produkti i përzgjedhur të jetë në stok dhe TNT Albania të zgjidhet si transportuesi i preferuar i transportit. Të lutemi ke parasysh se produktet e personalizuara mund të kërkojnë një ditë shtesë për dorëzim. Qendra jonë e dispeçimit ndodhet në Tiranë dhe kohëzgjatja aktuale e dorëzimit varet nga vendndodhja jote gjeografike.

Opsioni i dorëzimit

Me kryerjen e pagesës tënd, ne ofrojmë një mundësi kryesore të dërgesës: përdorimin e shërbimeve të TNT Albania. Është e rëndësishme të theksohet se afati ynë standard i dorëzimit prej 1 deri në 14 ditë zbatohet universalisht në të gjitha metodat e dorëzimit.

Informacionet e gjurmimit

Të jesh e/i sigurt se të gjitha paketat tona janë të gjurmueshme. Pasi paketa jote të niset nga magazina jonë, do të marrësh një email konfirmimi të transportit që përmban një URL të lidhjes përcjellëse. Kjo URL përditësohet rregullisht për të pasqyruar statusin aktual të dërgesës tënd. Për lehtësinë tënd, të lutemi rishiko me kujdes seksionin "Gjurmo paketën tënd", pasi porositë e caktuara mund të ndahen në paketa të shumta me numra të ndryshëm gjurmimi.

Disponueshmëria e informacionit të gjurmimit

Në varësi të mënyrës së zgjedhur të transportit, mund të kesh akses edhe në informacionin e gjurmimit përmes lidhjes së mëposhtme të URL-së: TNT Albania

Gjurmo dërgesën tënd nga TNT Express Albania

Procesi i vendosjes së porosisë

1. Pas vendosjes së porosisë tënd, ti do të marrës menjëherë një konfirmim porosie të dërguar në adresën e emailit të dhënë. Nëse nuk mund ta gjsh emailin e konfirmimit, të lutemi kontrollo dosjen tënd të postës elektronike. Nëse mbetet e pakapshme, mos hezito të kontaktosh ekipin tonë të shërbimit të klientit në contact@bonbona.al.

2. Porosia jote do të paketohet me zell dhe, pasi të dalë nga magazina jonë, do të marrësh një njoftim me email që tregon se paketa është rrugës për tek ty. Ky email do të përmbajë gjithashtu një lidhje URL për përmbledhjen e porosisë tënd, ku mund të gjesh numrin tënd unik të parcelës dhe një lidhje përcjellëse.

3. Kur paketa jote është në zotërim të agjentit të caktuar, do të marrësh një telefonatë që do të njoftojë për dorëzimin e saj të afërt.

Dorëzime miqësore me mjedisin

Në Bonbona, ne jemi krenarë që ofrojmë dërgesa 100% me kompensim klimatik për të gjitha dërgesat tona, duke filluar nga magazina jonë dhe duke arritur klientët tanë të çmuar. Ky angazhim nuk ka asnjë shpenzim shtesë për ty, pavarësisht nga mënyra e zgjedhur e transportit. Është një zgjidhje e favorshme, e cila përfiton si klientët tanë, ashtu edhe, më e rëndësishmja, mjedisin.

Përfito transport falas për porositë mbi 5000 LEK

Kur bën blerje me ne, gjithmonë mund të përfitosh nga transporti falas për porosi që tejkalojnë 5000 LEK. Për metodat alternative të transportit, mund të aplikohen kosto shtesë, duke filluar nga 280 LEK, në varësi të preferencës tënd.

Vonesat e dorëzimit

Në rast vonese në dorëzimin e porosisë tënd, ne do të njoftojmë menjëherë për situatën. Nëse është e mundur, ne do të japim gjithashtu një shpjegim për vonesën dhe do të të pajisim me orarin e rishikuar të dorëzimit. Të lutemi kontakto ekipin tonë të shërbimit ndaj klientit dhe ne do të jemi më se të lumtur të të ndihmojmë në zgjidhjen e çdo problemi.

Çfarë po kërkon? Ne e kemi!