Rrip menstrual (Rip mbështetës menstrual, Rrip për lehtësim të dhimbjeve)

Lek 3,900.00
Rripi Menstrual - zgjidhja juaj përfundimtare për menstruacione të rehatshme dhe pa vështirësi. Rripi ynë i avancuar i mbështetjes menstruale përfshin teknologjinë më të fundit të ngrohjes dhe masazhit për të siguruar zgjidhjen perfekte për rrjedhjen e rëndë dhe dhimbjet. Largohuni nga ilaçet konvencionale dhe mirëpritni një qasje më efektive dhe të rehatshme për lehtësimin e dhimbjeve të periudhës menstruale.
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-16
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Rreth Rripit Menstrual

Rripi menstrual - zgjidhja juaj përfundimtare për menstruacione të rehatshme dhe pa vështirësi. Rripi ynë i avancuar i mbështetjes menstruale përfshin teknologjinë më të fundit të ngrohjes dhe masazhit për të siguruar zgjidhjen perfekte për rrjedhjen e rëndë dhe dhimbjet. Largohuni nga ilacet konvencionale dhe mirëpritni një qasje më efektive dhe të rehatshme për lehtësimin e dhimbjeve të periudhës menstruale.

Pajisja jonë ka një funksion ngrohjeje në bel për lehtësimin e dhimbjeve dhe një masazhist me vibracion në bark që mund të aplikohet në cdo pjesë të trupit. Pavaresisht nëse po përjetoni endometriozën ose dhimbje në nyje, rripi yne i rregullueshëm do të ofrojë rehati dhe mbështetje që ju nevojitet.

Si përdoret produkti

Për të perdorur rripin menstrual, thjesht mbeshtillni rripin rregullueshëm rreth belit dhe fiksoni në vend. Me teknologjinë e ngrohjes së shpejte që ngrohet në vetem tre sekonda, rripi jonë i ngrohjes portativ dhe me ngarkues usb ofron shpejtësi dhe lehtësim të shpejtë për dhimbjet sidhe mund ta merrni kudo, duke e bërë atë perfekte për udhetime.

Jo vetem që rripi ynë menstrual është efektiv, por është edhe miqësor ndaj mjedisit dhe është bërë me materiale organike dhe natyrale. Është një zgjidhje e qëndrueshme për menstruacionet tuaja, e projektuar me frymëmarrje dhe diskracion të lehtë për lëkurë të ndjeshme. Rripi menstrual siguron një përputhje të përsosur për të gjitha madhesitë.

Si nje zgjidhje e arsyeshme për blerësit me buxhet të kufizuar, rripi jonë është i përshtatshëm për sport dhe aktivitete fizike, me nje karakteristikë të padukshme që siguron mbrojtje gjatë natës.

Pajisja jonë me rrip ngrohës shtëpiak përdor teknologjinë e ngrohjes së sigurt dhe të shëndetshme për të siguruar një ndjesi qetësuese të lehtësimit dhe rehatimit. Lamtumirë dhimbjeve të ndjeshme të ciklit menstrual dhe vazhdo të jesh vetja jote e mrekullueshme pa asnje pengesë. Investoni sot në rripin menstrual për një pervojë të rehatshme dhe pa dhimbje gjatë ciklit menstrual.