Kapelë për lehtësimin e dhimbjes së kokës (Terapia e kapelës së migrenës)

Lek 3,200.00
Nëse vuani nga çdo lloj dhimbje koke, kapela për lehtësimin e dhimbjes së kokës është këtu për t'ju ofruar një zgjidhje unike. Pavarësisht nëse keni migrenë, dhimbje koke grupore ose dhimbje koke tensioni, kjo kapelë e krijuar posaçërisht për lehtësimin e dhimbjes së kokës kombinon terapinë ftohëse me kompresim të butë për të lehtësuar dhimbjen.

Ngjyra: E zezë

E zezë
Shitës: Bonbona
SKU: BON-20220719-20
Disponueshmëria: Në stok Porosit paraprakisht Jashtë stokut
Përshkrim

Rreth Kapelës për lehtësimin e dhimbjes së kokës

Nëse vuani nga çdo lloj dhimbje koke, kapela për lehtësimin e dhimbjes së kokës është këtu për t'ju ofruar një zgjidhje unike. Pavarësisht nëse keni migrenë, dhimbje koke grupore ose dhimbje koke tensioni, kjo kapelë e krijuar posaçërisht për lehtësimin e dhimbjes së kokës kombinon terapinë ftohëse me kompresim të butë për të lehtësuar dhimbjen.

Kapela për lehtësimin e dhimbjes së kokës përdor krioterapinë e njohur klinikisht, ose terapinë e ftohtë, si komponentin kryesor për të ofruar lehtësim nga dhimbja e kokës. Kapsulat e xhelit të cilësisë së ekspertëve brenda maskës ruajnë temperaturën e ftohtë, duke ju siguruar 360 gradë lehtësim ftohjeje që mund të ftohë pothuajse çdo pjesë të kokës suaj, duke përfshirë sinuset dhe pjesën e pasme të qafës. Ky dizajn unik mund të ndihmojë gjithashtu në lehtësimin e stresit dhe njollave të dhimbjes dhe ndihmon në reduktimin e inflamacionit.

E projektuar për t'u rrëshqitur rehat mbi sytë tuaj, kapela për lehtësimin e dhimbjes së kokës është e ndërtuar me material të butë që bllokon 100% të dritës për të trajtuar ndjeshmërinë që shpesh vjen me migrenën. Kapela siguron mbulim të mjaftueshëm për të ftohur pothuajse çdo pjesë të kokës tuaj dhe është e rregullueshme me velcro, duke e bërë atë një zgjidhje të vetme që i përshtatet të gjithëve.

Xheli i trashë dhe i ngurtë qëndron i ftohtë më gjatë, duke siguruar një ndjesi ftohjeje të menjëhershme dhe lehtësim qetësues që zgjat për periudha më të gjata kohore. Ftohtësia dhe presioni mund të arrijnë drejtpërdrejt në lëkurën e kokës, duke ofruar një mënyrë natyrale dhe pa ilaçe për të lehtësuar dhimbjet e kokës.

Kapelja për lehtësimin e dhimbjes së kokës është e ripërdorshme dhe mund të ngrihet në çantën me zinxhir të përfshirë për 2 orë ndërmjet përdorimit, duke e bërë atë një zgjidhje të përshtatshme dhe të lehtë për t'u ruajtur në frigorifer ose ngrirës për momentin kur të shfaqet dhimbja e radhës.

Thuajini lamtumirë dhimbjeve të kokës dhe përjetoni ndryshimin që mund të sjellë në jetën tuaj Kapelja e ndihmës së dhimbjes së kokës.

Informacion shtes
Ngjyra

E zezë