Blerje e anuluar / Reklamacion

Blerje e anuluar/ Reklamacion

Shpresojmë që të ju pëlqejnë produktet tona po aq sa ne i pëlqejmë! Por nëse nuk jeni të kënaqur me blerjen tuaj, ju lehtë mund të ktheni produktin tuaj brenda 7 ditëve nga marrja e porosisë. Në këtë faqe do të gjeni informacione se si të ktheni produkte që nuk i dëshironi, si të reklamoni produktet e prishura dhe si të vazhdoni nëse diçka tjetër ka shkuar keq me porosinë tuaj.

Si mund t'i kthej produktet nëse pendohem?

Si mund t'i kthej produktet nëse pendohem?

1. Fillimisht ju do të njoftoni se dëshironi të bëni një kthim në faqen tonë të kthimit. Në faqen e kthimit ju do të gjeni një formular. Në formularin e dhënë, ju do t'ju duhet të futni emrin dhe adresën e emajlit, por gjithashtu të përshkruani arsyen pse dëshironi të ktheni produktin/produktet.

2. Raportimi juaj do të trajtohet nga ana e shërbimit tonë për klientët dhe do t'ju jepet udhëzime shtesë.

3. Vendosni produktin/produktet që dëshironi të ktheni në një kuti transporti. Ju lutemi vini re se produkti (et) duhet të kthehet i padëmtuar dhe në paketimin e tij origjinal të kartonit i cili duhet të mbetet i mbyllur. Kthimet që nuk i plotësojnë këto kërkesa për fat të keq nuk do të shlyhen.

Printoni etiketën e kthimit, e cila në këtë rast duhet të përmbaj numrin e porosisë, dhe vendosni në paketë. 

4. Ne do të organizojmë një dërgesë të kthimit me agjentin TNT Albania. Ju lutemi vini re se ju si klient jeni përgjegjës për tarifat e kthimit të mallrave nëse ju pendoheni 1 ditë më pas nga dita që keni pranuar porosinë. Por nëse ju e verifikoni produktin në prani të kargos dhe e refuzoni porosinë atëher nuk jeni përgjegjës për tarifën e kargos.

Ne nuk jemi përgjegjës për çdo kthim që humbet gjatë transportit, kjo është arsyeja pse ju rekomandojmë të përdorni një metodë të sigurimit me informacione për ndjekjen.

Sapo të marrim kthimin tuaj në depon tonë, ne do t'ju njoftojmë me email.

Ne trajtojmë kthimin dhe brenda 14 ditëve bëjmë një rimbursim.

1.Nëse keni zgjedhur pagesën e faturës, ne do ta bëjmë ribursimin pikërisht në llogarine nga e cila ju bët pagesën e porosisë. 

2. Nëse e keni bërë pagesën në momentin që e pranuat porosinë, paratë do t'ju kthehen brenda 1-3 ditëve nga ana e korrietit.

3. Nëse ju keni pranuar porosinë fizikisht nga zyra jonë, atëher ju mund të vini dhe të dorzoni porosinë. Në momentin që ju do të dorëzoni porosinë, ne do t'ju kthejmë të hollat.

Nëse keni pyetje shtesë në lidhje me kthimin e produktit, gjithmonë mund të kontaktoni shërbimin tonë të klientit për ndihmë dhe udhëzim.

Si mund të reklamoj një artikull të thyer/të pasaktë?

Si mund të reklamoj një artikull të thyer/të pasaktë?

Nëse artikulli juaj është i dëmtuar ose i prishur, ju lutemi filloni një ankesë duke plotësuar formularin. Në mënyrë që çështja juaj të përpunohet shpejt dhe me efikasitet, ju kërkojmë që të plotësoni formularin sa më gjithëpërfshirës dhe në detaje. Ne poashtu e vlerësojmë nëse do të dërgonit fotografi nga produkti.

Ju lutemi vini re se procesi i ankesave nuk përfshin opsionin për të shkëmbyer një artikull.

Sipas ligjit, mallrat duhet të reklamohen brenda asaj që quhet 'kohë e arsyeshme' pasi të jetë zbuluar gabimi. Ne gjithmonë ju rekomandojmë të reklamoni një artikull të pasaktë ose dëmtuar sa më shpejt të jetë e mundur.

Nëse keni pyetje shtesë në lidhje me reklamacionin gjithmonë mund të kontaktoni shërbimin tonë të klientit për ndihmë dhe udhëzim.

Regjistroni rastin tuaj në Bonbona