Dërgo dhuratë

Dërgo një dhuratë - mënyra më e mirë për të bërë dikë të lumtur!

Po kërkon një dhuratë për ditëlindje apo thjesht një dhuratë argëtuese "hej, po mendoj për ty"? Hooray, fol se ke ardhur në vendin e duhur! Përveçse ke shumë gjëra argëtuese që janë perfekte për t'u dhuruar, është gjithashtu më e lehtë se kurrë të dërgosh një dhuratë në internet.Dërgo një dhuratë - mënyra më e mirë për të bërë dikë të lumtur

Po kërkoni një dhuratë për ditëlindje apo thjesht një dhuratë argëtuese "hej, po të mendoj për ty"? Hooray, fol se ke ardhur në vendin e duhur! Përveçse kemi shumë gjëra që janë perfekte për t'u dhuruar, është gjithashtu më e lehtë se kurrë të dërgoni një dhuratë në internet.Dërgo me një përshëndetje

Personalizojeni dhuratën tuaj me kartolinat tona përshëndetëse! Në arkë, mund të zgjidhni të shtoni një kartë - zgjidhni nga disa motive të ndryshme me mesazhe që ose i ndriçojnë ditën e marrësit ose ngjallin ndjenja dashurie-urrejtjeje për ju dhe shkruani urimin tuaj në kartë. Ne shtypim urimin tuaj në kartolinë dhe sigurojmë që ajo të vijë me dhuratën tuaj.Dorëzimi i dhuratave - dërgoni një dhuratë direkt në shtëpinë e marrësit

Nuk mund të festoni në vend? Relaksohuni, ashtu si një dërgesë dhuratë, ne organizojmë dërgimin direkt në shtëpinë e personit që dëshironi të befasoni - tepër i përshtatshëm kur dëshironi të dërgoni një dhuratë për të tërhequr dikë që jeton larg! Në përfundim të blerjes, ju tregoni se dëshironi dërgimin në një adresë të ndryshme nga adresa juaj dhe më pas zgjidhni TNT Albania si metodën e dorëzimit. Më pas mund ta dërgoni dhuratën me korrier - ndoshta do të thoshim se është surpriza e përsosur për ditëlindjen e dikujt! Ne nuk përfshijmë asnjë fletë paketimi në paketë, kështu që ju nuk rrezikoni që dhurata të zbulohet paraprakisht.

Mungesa e imagjinatës?

Dëshironi të dërgoni një dhuratë të vogël, por nuk e dini se çfarë është e përshtatshme? Ne kemi shumë këshilla të mira kur bëhet fjalë për dërgimin e një dhurate, dhe këtu janë disa nga të preferuarat e qarta: lista jonë e risive ka gjithmonë diçka për të ngjallur dëshirën për të pasur, dhe ndonjëherë mjafton të mendosh se kush dhurata është për , atëherë pjesa tjetër do të kujdeset për veten më vonë!